Annonce
Esbjerg

Ny bog fra lokal forfatter: Bloddryppende drama i Vestjylland

Spændingsromanen "Blodbaner" tager læserne med ind i hemmelige miljøer i Vestjylland.

Esbjerg: Danmark sveder. Alt er varmt, og landskabet tørrer ud. Et sted i Vestjylland er præsten Charlotte ved at miste sig selv til noget ulmende og farligt, der langsomt er ved at overtage hende indefra. Hendes mand Søren føler, at han deler bolig med en fremmed, og deres to børn begynder at blive bange for deres mor.

Sådan lyder anslaget til den ny spændingsroman "Blodbaner". Romanen begynder på Vesterbro i København, men handlingen bevæger sig over Storebælt til blandt andet Esbjerg, Oksbøl og Varde.

- Vi har lagt meget research i bogen. Vi har været ude ved alle de steder, hvor handlingen udspiller sig, så læserne rigtig kan fornemme stederne, siger 43-årige Jacob Holm Krogsøe.

Annonce
Jacob Holm Krogsøe har sammen med barndomsvennen Martin Jürgensen udgivet spændingsromanen "Blodbaner". Foto: Martin Skov Poulsen

Til daglig er han bibliotekar på hovedbiblioteket i Esbjerg, hvor han blev ansat sidste forår. Sammen med sin hustru og to børn flyttede han sidste år fra Aarhus til Billum, hvor familien overtog hustruens barndomshjem.

Sammen med barndomsvenneN Martin Jürgensen har han skrevet spændingsromanen "Blodbaner", der udkommer på forlaget Calibat 27. september. De to har tidligere skrevet romanen "Randvad".

- Vi blev venner, da vi gik på Åbenrå Friskole. Siden er Martin flyttet til København, så det at skrive bøger sammen er en måde for os at holde kontakten og venskabet ved lige, forklarer Jacob Holm Krogsøe, der også er ved at skrive sin helt egen bog om amerikanske actionfilm fra 1980'erne.

I "Blodbaner" foregår en central scene på værtshuset Industrien i Skolegade i Esbjerg, og flere andre lokationer i Esbjerg indgår i bogen.

Det, at skrive bøger sammen, er en måde for os at holde kontakten og venskabet ved lige

Jocob Krogsøe

På Fantasy Festival på Hovedbiblioteket i Esbjerg i weekenden 18. og 19. september kan man møde de to forfattere og høre dem fortælle om bogen. På festivalen er der også mulighed for at købe et signeret eksemplar af bogen.

Makkerparret Krogsøe og Jürgensen er allerede i gang med det næste fælles bogprojekt. Den gotiske roman har fået arbejdstitlen "Pramdragerne", og den udspiller sig på Gudenåen i slutningen af 1800-tallet.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Drukfest for skoleelever bliver ikke lavet om: Mens dele af landet forbyder alkohol på sidste skoledag, holder Esbjerg fast i de gamle traditioner

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg For abonnenter

Politibetjent tiltalt for at misbruge sin stilling: - Han ville ikke lade mig slippe, før jeg ændrede min forklaring

Kolding For abonnenter

Dagen efter at udviklingshæmmet dreng blev glemt og efterladt alene i SFO: Ni-årig infantil autist løb væk, uden at personalet opdagede det

Esbjerg

Kommune afviser at indføre regler for udklædning på sidste skoledag: - Vi skal passe på med at lade os krænke

Billund

Før bestod livet af chips og snoller på sofaen: Efter sit halvmaraton er en anden drøm rykket tættere på

Bryggeri varsler dyrere øl: Tørke og krig sender forbrugerne til lommerne - endnu engang

Aabenraa

Anden sure smiley i træk: Kendt restaurant havde opbevaret fisk for varmt - indehaver lægger sig fladt ned

Erhverv For abonnenter

Køreskole er pludselig lukket: Tidligere direktør er sygemeldt, og elever kan ikke få pengene igen

Lærlingen Carl Emil gider ikke mere bullshit: Skolens maskiner er ældre, end min far

Varde

Makkerpar genåbner kendt restaurant efter tre års mørke: Nu er de oppe på to spisesteder sammen

Færre fugle, døve marsvin og flere invasive arter ved Vesterhavet: Forsker kalder planerne om 10.000 vindmøller i Nordsøen for 'verdens største marinbiologiske eksperiment'

Esbjerg

Lejlighedsopgang evakueret ved køkkenbrand: Beboer tilset af ambulance

Erhverv For abonnenter

Derfor skriver avisen om de klamme beskeder: Det er vigtigt, at chefer opfører sig ordentligt

Team Esbjerg For abonnenter

Nu er der pres på: Team Esbjerg er pisket til at vinde på lørdag

Annonce