Annonce
KIF Kolding

Ny KIF-bestyrelse er trukket i arbejdstøjet: Vi tror på fremtiden

Den nye bestyrelse i KIF Kolding tror på, at det lykkes for dem at redde eksistensen.
Fredag fik KIF Håndbold Elite A/S – selskabet bag ligaholdet KIF Kolding – en ny bestyrelse. Det skete på en generalforsamling, hvor bestyrelsen for selskabet gennem de seneste to år som bebudet trak sig. Nu har den nye bestyrelse konstitueret sig med Gunnar Fogt som formand og Teddy Hedegaard som direktør.
Annonce

KIF KOLDING: Opgaven er stor.

Der skal således findes i omegnen af seks millioner kroner for at sikre driften af KIF Kolding i den kommende sæson.

Så selvom det lige nu er op bakke, har Gunnar Fogt og Hans Otto Wildfang, der er udpeget som henholdsvis ny formand og ny næstformand for elitebestyrelsen, en stærk tro på, at missionen lykkes.

- Vi er i de seneste dage i pinsen blevet kimet ned af så mange mennesker i og uden for KIF Kolding, som har fortalt os, at de er klar med både hjælpende hænder og økonomisk støtte. Nu skal vi samle de mange initiativer op, som er i gang, og så skal vi skabe klarhed og styring, så vi bevæger os i samme retning, siger Gunnar Fogt i en pressemeddelelse.

I samme ombæring sender retter han en tak til den afgående bestyrelse.

- De har i høj grad bidraget til, at rette op på økonomien, så mulighederne for klubbens videre drift ser bedre ud, også selvom der venter os som ny bestyrelse hårdt arbejde. siger Gunnar Fogt.

Næstformand Hans Otto Wildfang har i en årrække støttet KIF Kolding, og han er klar til at tage en ekstra tørn.

- For mig er det vigtigt at støtte klubben. KIF Kolding har i den grad sat Kolding på elitesportens landkort, og jeg kan ikke forestille mig Kolding uden byens håndboldligahold, siger han.

Annonce

Velvilje og forståelse

Teddy Hedegaard har i de seneste uger været rundt og besøge mange virksomheder, og han har her mødt velvilje og forståelse, også selvom virksomhederne er økonomisk klemte som følge af coronakrisen.

- Rigtig mange er klar til at støtte KIF Kolding. For mig handler det i høj grad også om, at vi skal have plads til de mindre erhvervsvirksomheder og forretningsdrivende. Vi skal genoplive det gamle Team KIF – vores erhvervsklub – som tidligere var landets største erhvervsklub inden for elitehåndbolden, siger han.

Byrådsmedlem Benny Dall har også meldt sig på banen og er klar til at gøre en aktiv indsats i bestyrelsen.

- For mig handler det om, at KIF Kolding i de seneste fire årtier har været en meget vigtig identitetsfaktor for rigtig mange mennesker i Kolding og i Danmark i det hele taget. Elitesport er en del af det kulturtilbud, vi har i Kolding – og en meget vigtig del. Det skal vi fastholde og udbygge, og så er det for mig også vigtigt, at KIF Kolding får et bredere og mere folkeligt fundament. Klubben skal på banen være med i eliten, men uden for banen skal klubben have et langt mere folkeligt image end den hidtil har haft, siger Benny Dall.

Viceanfører Jens Svane Peschardt er også er med i den nye bestyrelse.

- Hvis det her lykkes for os kan vi komme styrket ud på den anden side. Som det er nu har vi udsigt til at få et rigtig stærkt hold i den kommende sæson. Denne mission skal lykkes for os.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce