Annonce
Team Esbjerg

Ny stjernekeeper til Team Esbjerg

Til sommer skifter tyske Dinah Eckerle til Team Esbjerg. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Team Esbjerg får en ny keeper i truppen i den kommende sæson.

Det er nemlig lykkedes for de seneste to års danske mestre at lave en toårig aftale med tyske Dinah Eckerle, der har været landsholdskeeper siden 2015.

Det betyder, at den 25-årige tysker skal danne keeperduo med Rikke Poulsen, der i november forlængede aftalen frem til sommeren 2022.

Cheftræner Jesper Jensen er begejstret for tilgangen af Eckerle, der er en yderst bevægelig målvogter, og hvad hun ikke har i højde, har hun i attitude og udstråling.

- Allerede da Dinah Eckerle som 22-23-årig spillede slutrunde for Tyskland, havde hun en power og en personlighed, så man lagde mærke til hende. Nu er hun modnedes, uden at hun har lagt det vilde og udadvendte af sig, og så var det for os om at slå til.

- Hun går ind i sine bedste håndboldår de næste fem til otte år. Dinah er enormt forudseende i forhold til at læse skytter og få dem til at skyde, hvor hun gerne vil have det. Dertil er hun et sympatisk menneske, der trives i tryghed og som menneske har noget at give til et hold, siger Jesper Jensen.

I store dele af karrieren har Eckerle spillet i Tyskland. Hun har blandt andet spillet for Thüringer og Bietigheim. Op til denne sæson kom hun så til ungarske Siofok, men sammen med blandt andet Nerea Pena blev hun fritstillet og spiller denne sæson færdig i franske Metz.

Men til sommer kommer Eckerle, der i alt har spillet 61 landskampe, altså til Team Esbjerg.

- Udlandsopholdene har udviklet mig både håndboldmæssigt og personligt, og nu er jeg klar til at tage næste skridt, udvikle mig yderligere og få en mere afgørende rolle på et hold, siger hun i en pressemeddelelse.

- Jeg blev glad for forespørgslen fra Team Esbjerg, som længe har vist interesse, og mine møder med de ansvarlige i klubben – heriblandt Jesper som træner – har givet mig et superindtryk. Samtaler med blandt andre Sonja Frey har bekræftet mig i, at Esbjerg er et godt sted at leve og arbejde, og at klubben er en håndboldfamilie, hvor man føler sig godt hjemme og har noget med hinanden at gøre også i fritiden. Det tiltaler mig meget.

En konsekvens af aftalen med Eckerle er også, at Rikke Marie Granlund, der ellers har præsteret rigtig fint, forlader klubben efter denne sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Navne

Minibo i Holsted kommer til salg

Annonce