Annonce
Trekantområdet

Nyt selskab har købt Cafe Mums - i handlen indgik byggeri af en bar

Coronaen ramte også Cafe Mums, men det var svært at se i regnskaberne. 2020 var et godt år, men for medindehaver og direktør Annette Dal har det været et ønske at prioritere andet end hårdt arbejde i cafeen, som at sætte borde klar, da coronaen tillod genåbning. Cafeen er nu solgt til selskabet Goodtimes Holding. Arkivfoto: Søren Gylling
Goodtimes Holding er et nystiftet selskab med Ulrich Nicolaisen og Brian Løkkegaard som ejere. Selskabet har per 1. juni investeret i Cafe Mums, som skal komplementere Urbania Streetfood, Urbania Beachbar og cocktailbaren Doktor Herman. Cafe Mums-ejerne Annette Dal og Jesper Hansen har ønsket at koncentrere kræfterne på at udvikle Hotel Gammel Havn.

Fredericia: Det er i Fredericias sydlige bydel tingene kommer til at ske de kommende år. Ud fra den overbevisning var det oplagt for selskabet Goodtimes Holding at gå i realitetsforhandlinger med ejerne af Cafe Mums, da de lyttede sig til, at tiden som cafeejer måske stod til overvejelse hos Annette Dal og Jesper Hansen.

- Cafeen var ikke til salg, men vi havde hørt, at Annette havde talt om, at hun gerne ville have mere tid til både børnebørn og Hotel Gammel Havn. Det udløste nogle forhandlinger, hvor vi drøftede tingene frem og tilbage. Det var måske ikke i min verden lige nu, at vi skulle drive yderligere en aktivitet, men omvendt ville vi være kede af, hvis Mums blev solgt til anden side, siger Brian Løkkegaard.

Han er medejer af det nystiftede selskab Goodtimes Holding, som han ejer sammen med Ulrich Nikolaisen, direktør for EventC.

Annonce

Komplementerer hinanden

Cafe Mums kommer til at indgå i det restaurationsliv, der er blevet opbygget i området omkring Gl. Havn, hvor Brian Løkkegaard og Ulrich Nicolaisen er aktører sammen med blandt andre T-Hansen ejer og direktør Bent Jensen.

- Vi synes, at cafeen komplementerer super godt de øvrige aktiviteter, vi driver. Det publikum, der tiltrækkes af cafeen, er måske ikke dem, der kommer på streetfood. Vi får dermed fat i begge segmenter, som vi kan tilbyde lige det, de ønsker, siger Brian Løkkegaard.

Cafe Mums' nu tidligere ejere Annette Dal og hendes mand Jesper Hansen ved godt, hvad de skal bruge nyfunden tid til. Den skal koncentreres omkring Hotel Gammel Havn, som de også ejer og driver.

- Vi har store planer for hotellet, som vi nu kan gå fuldt ind i. Vi har en masterplan, som vi vil arbejde på at realisere de kommende år, siger Jesper Hansen.


Vi synes, at cafeen komplementerer super godt de øvrige aktiviteter, vi driver. Det publikum, der tiltrækkes af cafeen, er måske ikke dem, der kommer på streetfood. Vi får dermed fat i begge segmenter, som vi kan tilbyde lige det, de ønsker,

Brian Løkkegaard, medindehaver af Goodtimes Holding ApS


Annonce

Stille overgang

Cafe Mums er i det stille gledet over på nye hænder. Til at stå for driften har selskabet hyret Jacob Nielsen, som med en alsidig baggrund skal sikre, at gæsterne i realiteten ikke opdager, at der står nye ejere bag.

- Vi synes, at konceptet for Cafe Mums er lige i øjet. Det er velfungerende og velkørende, så det har vi ingen planer om at rokke ved det. Der er ansat kokke, som fortsætter sammen med det øvrige personale, og Jacob kommer til at stå for driften, siger Brian Løkkegaard.

Og umiddelbart var det i Brian Løkkegårds optik nok at sikre, at cocktailbaren Doktor Herman blev klar og kom godt fra start.

- Men vi vil rigtig gerne være med til at skabe liv ned mod Kanalbyen for både beboere og gæster i byen. Cafe Mums kan tilbyde så meget både inde og ude på den store pram. Det skulle vi slå til på, vurderer Brian Løkkegaard.

Annonce

40 sikre dage

For at sikre, at Mums på nye hænder kommer godt fra start, har den nye bestyrer været i sidemandsoplæring hos Annette Dal en månedstid.

- Der er 40 sikre solskinsdage i Gl. Havn, men der er 325 andre dage, hvor man også skal være klar til at drive cafe og have personalet på plads. Det lærte vi de første år, og det har vi givet videre til Jacob, så han har forståelse for, hvad det er for en opgave, han har påtaget sig. Det er jeg sikker på, at han nok skal klare, siger Jesper Hansen.

- I er kommet ud med rigtig gode regnskaber de seneste år. Kanalbyen udvikler sig stadig, og det samme gør Gl. Havn. Er det ikke at sælge et guldæg?

- Vores revisor mente også, at vi  kunne få mere ud af det, hvis vi satte cafeen til salg og fik flere bud ind. Men det har vi ikke ønsket. Cafeen har været Annettes barn, og vi har villet have sikkerhed for, at de, der overtager, har de rigtige ideer og ønsker for den og hele området hernede. Det har de drenge, siger Jesper Hansen.

Annonce

Doktor Hermans bar

For nylig etablerede samme selskab cocktailbaren Doktor Herman i Gothersgade. Den håber Brian Løkkkegaard kan åbne i løbet af nogle uger. Doktor Herman har til huse i den gamle lægepraksis, som Jørgen og Niels Gerdes drev.

- Vi er som mange andre ramt af ventetid på materialer, så jeg tør ikke sætte en præcis dato på, hvornår vi bliver klar. Vi er godt på vej, men vi mangler blandt andet vinduer, som lader vente på sig, siger han.

Blandt det, der også mangler, er en gedigen bar. Den skal Jesper Hansen snedkerere. Det indgik i handlen med Cafe Mums, joker både han og Brian Løkkegaard med.

- Da vi næsten havde sat vores navne på aftalen, sagde Brian, at det også var et led i handlen, at jeg byggede deres nye bar. Det var jeg jo så nødt til at love, griner Jesper Hansen, som i forvejen har bygget bar på både Cafe Mums og Urbania Streetfood.

Annonce
Sydjylland For abonnenter

Minkavlere spår ingen fremtid for faget i Syd- og Sønderjylland: - Jeg kender ikke engang nogen, der kender nogen, som vil starte igen

Danmark

Torsdagens coronatal: Antal corona-indlagte falder til det laveste siden først i august - yderligere fire er døde

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Halvdelen af Esbjergs ambulancer er flyttet til Fyn i to uger: Udmattede ambulancereddere er bange for at lade borgere i stikken

Sønderborg For abonnenter

Politimand frygtede for sit liv: Bosnisk pistolmand kan vende retur til Danmark om seks år

Varde

Krav om at ældremad skal produceres i Varde holder ikke i retten : Forventer at flytte 2-3 medarbejdere til Vejle

Vejen

Kommunen hyldede sine helte: Jernmanden Frank gjorde det umulige trods hård diagnose

Vejen

Klub har næsten fordoblet sit medlemstal: Her står frivillige i kø for at hjælpe

Varde For abonnenter

80-årige Flemming mister stort beløb på, at hotellet i hjembyen overlever: - Jeg låner stadig penge ud til gode projekter

Kolding

Her må du gerne klunse: Unge fandt møbler til hjemmet ude på genbrugspladsen

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Billund

Davidsen i Billund lukker: Vi har ikke udsigt til at skabe en lønsom forretning i Billund

Danmark

Kulturministeren er skræmt over danske børns Youtube-forbrug: - Jeg er bange for algoritmer, jeg ikke forstår

Vejen

Ildsjæle hædret:  Susanne er fast inventar i hallen

Haderslev For abonnenter

Ildspåsættelse gav forløsning: 24-årig brandstifter begyndte karrieren allerede som 16-årig

Esbjerg For abonnenter

Efter møde: Ingen udsigt til vagtlægebesøg i mindre byer foreløbig

Annonce