Annonce
Varde

Nyt værtspar på Hotel Arnbjerg i Varde: At drive hotel er en familiebeslutning

Niårige Laura glæder sig til at skulle være sammen med far og mor på hotellet i Arnbjerg. Overtagelsen 1. marts bliver uden festivitas, men parret håber, man vil følge dem på Facebook og Instagram, samt komme ned på hotellet og hilse på. Foto: Malene Wonsbek
Den niårige Laura blev spurgt til råds, da far og mor, Casper og Annemette Rosendahl, fik mulighed for at blive det nye værtspar på Hotel Arnbjerg i Varde. Det er i høj grad en livsstil, der involverer hele familien.
Annonce

Varde/Outrup: Heldigvis sagde niårige Laura ja!

Ja til, at det var OK, at far kun har fri om søndagen. Ja til, at mor også skal arbejde meget og ofte sent. Ja til, at barnepige og bedsteforældre af og til må træde til. Ja til, at hele familien ofte er sammen på hotellet, mens mor og far arbejder. Og havde Laura nu sagt nej…

- Så havde vi nok spurgt hende en gang til, tilføjer Casper Rosendahl med et smil, for der er ingen tvivl om, at han og Annemette ser et stort potentiale i en fremtid som forpagtere af Hotel Arnbjerg.

Også i den gamle pavillon bliver der lavet om. Nyt gulv, nye farver og nyt koncept. Annemette og Casper Rosendahl glæder sig til at komme i gang. De er et godt team, der sjældent er uenige - det gælder også på de private linjer. Foto: Malene Wonsbek

I første omgang bliver de værtspar og ansat af PL Hotels Esbjerg A/S til at drive hotellet. Aftalen er, at Casper og Annemette Rosendahl, når de synes, tiden er inde, men indenfor to år, skal købe driftsselskabet, som har en forpagtningsaftale med Arnbjerg Pavillon A/S, der ejes af PL Hotels.

Annonce

Flere interesserede

- I en coronatid er det svært for os at låne de millioner, der skal til for at blive 100 procent selvstændige, for det er det, vi bliver, når vi går ind og køber driftsselskabet. Derfor ønsker ejerne at give os en så corona-sikker start som overhovedet muligt, og det er én af de væsentligste grunde til, at vi som familie turde skrive under på aftalen, fortæller Annemette.

Hun kommer til at stå for gæster, værelser og receptionen. Casper skal tilbage til kødgryderne og lede slagets gang derfra.

Interessen for at blive forpagtere af Hotel Arnbjerg har været stor. Og flere har været i spil. Casper og Annemette Rosendahl var i tankerne hos Peter Petersen, der er den ene af indehaverne af PL Hotels A/S, helt fra begyndelsen.


Det er ikke sjovt, hvis børnene er kede af, at far og mor arbejder meget. Derfor skal de være med. Det er en livsstil for hele familien at være forpagtere.

Casper Rosendahl


- Igennem mange år har vi haft et rigtig godt samarbejde med Birgitte og John Nowak. De har været dygtige værter. Nu relancerer vi stedet. Bruger godt fem millioner kroner på en gennemgribende nyindretning og et nyt, ungt koncept. Mit match har altid været Casper og Annemette, der havde stor succes som forpagtere af Henne Mølle Å Badehotel. Desuden kender jeg dem. De har begge været ansat ved et af vore andre hoteller – Hotel Britannia. I efteråret kunne vi ikke blive enige, men den 22. december 2020 valgte vi at kontakte dem igen. Nu har vi fundet en aftale, der fungerer for os alle, fortæller Peter Petersen.

Annonce

Klar til familievirksomhed

Annemette og Casper Rosendahl fik tvillinger for tre år siden, hvilket var én af grundene til, at de hev i arbejdsbremsen. Nu er babyperioden ovre, der er mere ro på familiefronten, og parret er igen klar til at blive selvstændige.

Det nye værtspar

  • Casper (32 år) og Annemette (33 år) Rosendahl
  • Forældre til Laura (9 år) samt tvillingerne Line og Lykke (3 år)
  • Familien bor i Outrup.
  • Casper er udlært kok på Nymindegab Kro, samt Sommelier niveau 1. Annemette er udlært tjener fra Strandgården Henne strand samt Sommelier niveau 1.
  • Parret var leder af Henne Mølle Å Badehotel fra juli 2009 til december 2018.
  • Siden årsskiftet 2019 har Casper været F&B Chef på Hotel Britannia i Esbjerg samt daglig leder af Varde Garten og Von Lügenhals.
  • Annemette har været tjener på Hotel Britannia og daglig leder af Klitgaarden Henne Strand.

- Laura kan huske, hvordan det var, da vi havde badehotellet. Derfor var det naturligt at spørge hende, hvad hun ville sige til at blive forpagter igen. For os er det vigtigt, at børnene er med i det. Og Laura krævede ikke meget overtalelse, hun er klar til at hjælpe med både borddækning, oprydning og andre opgaver, tilføjer Annemette og smiler.

Og på Arnbjerg er der plads til, at børnene kan komme med på arbejde. Det var der ikke på badehotellet i Henne.

- Vi har altså ikke spurgt tvillingerne, tilføjer Casper, der i øvrigt fortsætter på Von Lügenhals indtil 1. marts.

Annemette og Casper Rosendahl fik tvillinger Line (th) og Lykke for tre år siden, hvilket var én af grundene til, at de stoppede på badehotellet. Nu er babyperioden ovre, og parret er igen klar til at blive selvstændige. Privatfoto

- Hotel og restaurationsbranchen i Varde og hele kommunen skal stå sammen, hjælpe og henvise til hinanden, så der er ikke noget drama i, at jeg forlader Von Lügenhals. Annemette og jeg fik bare et tilbud, vi ikke kunne sige nej til, lyder den afsluttende melding fra Casper Rosendahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Regionalt For abonnenter

Sønderjysk rejsebureau tror på tysk genåbning til foråret: - Kør-selv-gæster venter bare på grønt lys

Annonce