Annonce
Aabenraa

Omrokering på kommunen: Kulturen flytter sammen med børnene

Administrationen af kultur- og fritidsområdet vil fortsat høre hjemme i Aabenraa, selv om den bliver en del af børn- og skoleforvaltningen i Tinglev. Arkivfoto: Claus Thorsted.
Kulturforvaltningen på rådhuset i Aabenraa holder flyttedag. Ikke sådan i fysisk forstand, men rent administrativt. I fremtiden hører kulturen sammen med børn og skole.
Annonce

AABENRAA: Den 1. juni holder kulturen i Aabenraa Kommune flyttedag - ikke sådan fysisk, men alligevel.

Kultur- og fritidsområdet på rådhuset i Aabenraa skal i fremtiden høre ind under børn- og skoleforvaltningen. Samtidig skifter denne forvaltning navn fra Børn og Skole til Børn og Kultur.

Hidtil har kommunens forvaltning af kultur- og fritidsområdet hørt sammen med teknik- og miljøforvaltningen, som har haft det officielle navn, Kultur, Miljø og Erhverv, men kommer nu til at hedde Plan, Teknik og Miljø i stedet.

De medarbejdere, der sidder i kultur- og fritidsforvaltningen, vil dog som hidtil have plads på rådhuset i Aabenraa, mens resten af den nye sammenbragte forvaltning - nemlig dem, der tager sig af børn og skole, fortsat sidder i Tinglev.

Kommunaldirektør Tom Ahmt fortæller, at der er store projekter og mange opgaver i teknik- og miljøforvaltningen, som er årsag til, at kulturen nu bliver skilt ud.

Det er både administrativt og politisk, at kulturen nu skifter forvaltning, og det betyder, at kultur- og fritids fremover hører under direktør Chriss Mailandt-Poulsen i stedet for direktør Stig Werner Isaksen.

For at lede den daglige drift af kultur- og fritidsområdet, har kommunen netop ansat en ny kultur- og fritidschef.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce