Annonce
Kolding

Over 4200 har bestilt billet til åbningsbrag i Power:  - Jeg er så spændt at jeg ikke lukker et øje i nat

Jesper Boysen, der er direktør i Power, glæder sig til at slå dørene op til det nye varehus på Vejlevej i Kolding, som han kalder landets flotteste. Foto: Mette Mørk
Jesper Boysen, der er direktør i elektronikkæden Power, er overrasket og glad over, at så mange har bestilt en billet, så de kan møde op i kædens nye varehus i Kolding på åbningsdagen.
Annonce

Kolding:  I løbet af det første kvarter havde 518 kunder online bestilt en billet til mandagens åbningsbrag hos Power i Kolding.  Søndag eftermiddag er tallet over 4200, og den første ledige shoppetid i det nye varehus er mandag aften klokken 21.10.

- Jeg har været meget spændt på, om folk ville booke sig ind,  men kunderne har taget muligheden super flot til sig, så det har været en stor succes, siger Jesper Boysen, der er Power kædens direktør.

Normalt møder mellem 8.000 og 15.00 kunder op, når nye varehuse åbner, men ved åbningen i Kolding er loftet sat på 4500 kunder på grund af coronarestriktionerne.

Selve butikken har været klar til at slå dørene op siden fredag. Søndag eftermiddag er  rengøringspersonalet i gang med at tørre det sidste støv af og støvsuger.  Der er også tændt for musikken og en enkelt alarm bipper i baggrunden.


Vi har alle sammen ondt i maven op til en åbning, og jeg er helt ødelagt. Natten til mandag kommer jeg ikke til at lukke et øje. Jeg ligger og spjætter som en fisk hver andet minut, men jeg tror på, at det er det helt rigtige, at man har den fornemmelse i maven, så man får det sidste med og gør sig umage.

Jesper Boysen, direktør


Jesper Boysen er i butikken sammen med varehuschef Andreas Huusmann. Udenfor hovedindgangen fylder  køstativer i metal parkeringspladsen. Der er også sat  højttalere og storskærme op, så kunderne løbende kan blive informeret om for eksempel udsolgte varer og nye tilbud.

Annonce

Lukker ikke et øje

- Det her er vores første varehus-åbning under corona.  Hele vores hovedkontor lukker mandag, og så  kommer alle til Kolding for at hjælpe på åbningsdagen. Der kommer også folk fra andre varehus, så vi bliver 150 i alt. Vi bliver flere medarbejdere udenfor, der skal sørge godt for kunderne, end vi bliver inde i butikken. Vi gør alt, hvad vi kan. Det skal været trygt at handle i Power, og vi vil gøre en indsats for, at alle går glade hjem.

Han fortæller, at det kræver en stor indsats at åbne et nyt varehus.

Andreas Huusmann er varehuschef  i Koldings nye Power. Søndag fyldte han 27 år. Foto: Mette Mørk

- Vi har alle sammen ondt i maven op til en åbning, og jeg er helt ødelagt.  Natten til mandag kommer jeg ikke til at lukke et øje. Jeg ligger og spjætter som en fisk hver andet minut, men jeg tror på, at det er det helt rigtige, at man har den fornemmelse i maven, så man får det sidste med og gør sig umage.

Jesper Boysen er stolt af varehuset i Kolding.

- Det er det flotteste, vi har i Danmark. Det adskiller sig de øvrige på flere måder. Det har hvide lofter og er meget lysere, end vores øvrige forretninger. Og så har vi udvidet vores afdeling for gaming væsentligt. Det gør også en forskel, at det er en butik, der er bygget decideret til os.

Allerede søndag kom masser af personale fra andre Powerafdelinger til Kolding, hvor medarbejderne overnattede på hotellerne Scandic og Comwell. Søndag eftermiddag var 100 medarbejdere inde at se butikken.

- Mandag møder vi ind  omkring klokken fem for at få en morgenbriefing. Normalt fester vi også for vores medarbejdere, når vi får en nye afdeling. Det kan vi heller ikke denne gang på grund af corona, men når vi lukker mandag aften klokken 22, så slutter vi af med en kold øl, og det skal de ikke snydes for.

Power-varehuset i Kolding er det 18. i Danmark. Man kan se eventuelt ledige tider, udsolgte varer og nye tilbud på Powers hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Efter fund af britisk mutation: Hel landsby forbereder sig på test

Kolding

Budgetaftale sikrer 46,4 millioner kroner til kæmpe vejanlæg ved Tankedalsvej

Annonce