Annonce
Tønder

På opfordring: Frandsen klar som kandidat

Henrik Frandsen har som borgmester stået i spidsen for Tønder Kommune de seneste fire år. Han er klar til yderligere fire år, hvis/når Venstres medlemmer peger på ham ved partiets opstillingsmøde den 18. juni. Arkivfoto: André Thorup
Borgmester Henrik Frandsen afleverede fredag formiddag sit kandidatur forud for opstillingsmødet den 18. juni. - Jeg vil videreføre den ansvarlige politik som kendetegner Venstre i Tønder Kommune, siger han.
Annonce

TØNDER/SKÆRBÆK: Henrik Frandsen er klar til fire år mere som borgmester i Tønder Kommune.

- Jeg har i dag indleveret mit kandidatur til posten som spidskandidat og dermed borgmesterkandidat for Venstre ved det kommende kommunalvalg i november 2021, skriver Tønders nuværende borgmester i en pressemeddelelse, som han udsendte fredag formiddag.

Her glæder han sig over opfordringerne som han har modtaget af både borgere, kommunalpolitikere og Venstres medlemmer. Det er sidstnævnte, der får det afgørende ord ved det forestående opstillingsmøde.

- Jeg ser frem til opstillingsmødet den 18. juni, og vælger medlemmerne at pege på mig, vil jeg glæde mig til at stå i spidsen for et samlet Venstre frem mod kommunalvalget i november 2021, skriver Henrik Frandsen og fortsætter:

- I mine fire år som borgmester har jeg videreført den ansvarlige politik som kendetegner Venstre i Tønder Kommune. En politik der gør, at vi har styr på økonomi og velfærd samtidig med, at vi har kunnet opretholde et historisk højt anlægsbudget til gavn for udviklingen i hele Tønder kommune.

Borgmesteren nævner i den forbindelse blandt andet Tøndermarsk Initiativet, skolebyggeriet i Skærbæk og udviklingsplanerne for Toftlund og Rømø.

- Jeg vil gå til valg på en politik, der viderefører denne udviklingsorienterede linje, bebuder borgmesteren.

I mine fire år som borgmester har jeg videreført den ansvarlige politik som kendetegner Venstre i Tønder Kommune.

Henrik Frandsen, borgmester, Tønder Kommune

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Risikerer fængsel: Tysk familiefar tog på McDonalds, selv om han vidste, han var smittet

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Trekantområdet

Dagens coronatal for Fredericia er klar: Vigtigt parameter falder fortsat - men flere er konstateret smittet

Annonce