Annonce
Erhverv

Plus på 2,4 millioner kroner: Bedre til at tjene penge på sexlegetøj

Tommy Jensen har på blot et år forvandlet Sexshop.dk's millionunderskud til overskud. Virksomheden har indgået et strategisk samarbejde med sexologen Amalie Pedersen. PR-foto
En finkæmning af omkostningerne har været med til at forbedre regnskabet for Padborg-virksomheden Sexshop.dk markant.
Annonce

Padborg: Så er der igen en stigende formkurve for Padborg-virksomheden Sexshop.dk. På blot et år har man forbedret resultatet med 2,4 millioner kroner. Ikke mindst, fordi der er blevet kigget på udgiftssiden. Således er der blevet to medarbejdere færre i virksomheden, der siden 2013 udelukkende har været en webshop.

- Men det er primært, fordi vi har været alle de faste omkostninger igennem. Server-omkostninger. Leverandører. Alt er blevet endevendt, siger direktør Tommy Jensen, der har brugt sit første år på posten til at få økonomien tilbage på ret kurs.

Derfor er et underskud på 2,1 millioner kroner i 2017-2018-regnskabet blevet vendt til et overskud på 300.000 kroner. Fraregnet store afskrivninger ville underskuddet have været cirka en million kroner, forklarer direktøren med revisorbaggrund, der kom fra et job som chef for DGI's business intelligence-funktion.

Om Sexshop.dk

  • Virksomheden, som er grundlagt i 2011, sælger sexlegetøj og har hovedsæde i Padborg, men har netop også åbnet et kontor i Kolding.
  • Direktør Tommy Jensen har i år overtaget 25 procent af anparterne i Scandia Trading ApS, som er selskabet bag Sexshop.dk. Kenneth Nielsen, som er formand for bestyrelsen, Jan Løw-Larsen og Lars Iwersen ejer hver ligeledes 25 procent af anparterne.

Annonce

Kunstig intelligens til mænd

- Vi befinder os på et marked i rivende udvikling. Mange har betragtet sexlegetøj som noget lummert. Det er helt forkert. Brugen af sexlegetøj kan tværtimod være med til at stimulere danskernes samliv, mener Tommy Jensen.

- Vi ønsker eksempelvis med vores samarbejde med sexolog Amalie Pedersen at gøre det legitimt at gå nye veje for at styrke parforholdet, tilføjer han.

Og så er der altså også måder at bringe kunstig intelligens ind i sexlivet. Der ser man med et onaniprodukt til mænd.

- De sidste tre-fire år er der kommet mere og mere teknologi, og der er produkter, der app-styrede, forklarer Tommy Jensen.

Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Gram Equipment går rettens vej for at få 650 mio. kroner efter skandalehandel: De kommer til at tilbagebetale uanset hvad

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Blåvand har fået sin sorte by

Danmark For abonnenter

Forstå skandalesagen om de udenlandske chauffører i slumlejr

Annonce