Annonce
Erhverv

Plus på 2,4 millioner kroner: Bedre til at tjene penge på sexlegetøj

Tommy Jensen har på blot et år forvandlet Sexshop.dk's millionunderskud til overskud. Virksomheden har indgået et strategisk samarbejde med sexologen Amalie Pedersen. PR-foto
En finkæmning af omkostningerne har været med til at forbedre regnskabet for Padborg-virksomheden Sexshop.dk markant.

Padborg: Så er der igen en stigende formkurve for Padborg-virksomheden Sexshop.dk. På blot et år har man forbedret resultatet med 2,4 millioner kroner. Ikke mindst, fordi der er blevet kigget på udgiftssiden. Således er der blevet to medarbejdere færre i virksomheden, der siden 2013 udelukkende har været en webshop.

- Men det er primært, fordi vi har været alle de faste omkostninger igennem. Server-omkostninger. Leverandører. Alt er blevet endevendt, siger direktør Tommy Jensen, der har brugt sit første år på posten til at få økonomien tilbage på ret kurs.

Derfor er et underskud på 2,1 millioner kroner i 2017-2018-regnskabet blevet vendt til et overskud på 300.000 kroner. Fraregnet store afskrivninger ville underskuddet have været cirka en million kroner, forklarer direktøren med revisorbaggrund, der kom fra et job som chef for DGI's business intelligence-funktion.

Annonce

Om Sexshop.dk

  • Virksomheden, som er grundlagt i 2011, sælger sexlegetøj og har hovedsæde i Padborg, men har netop også åbnet et kontor i Kolding.
  • Direktør Tommy Jensen har i år overtaget 25 procent af anparterne i Scandia Trading ApS, som er selskabet bag Sexshop.dk. Kenneth Nielsen, som er formand for bestyrelsen, Jan Løw-Larsen og Lars Iwersen ejer hver ligeledes 25 procent af anparterne.

Kunstig intelligens til mænd

- Vi befinder os på et marked i rivende udvikling. Mange har betragtet sexlegetøj som noget lummert. Det er helt forkert. Brugen af sexlegetøj kan tværtimod være med til at stimulere danskernes samliv, mener Tommy Jensen.

- Vi ønsker eksempelvis med vores samarbejde med sexolog Amalie Pedersen at gøre det legitimt at gå nye veje for at styrke parforholdet, tilføjer han.

Og så er der altså også måder at bringe kunstig intelligens ind i sexlivet. Der ser man med et onaniprodukt til mænd.

- De sidste tre-fire år er der kommet mere og mere teknologi, og der er produkter, der app-styrede, forklarer Tommy Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce