Annonce
Haderslev

Pokalfinale: Sejrstrofæ får plads i Vojens

Hans Jørgen Haysen fandt pokalen på bagsædet af sin bil. Og så kan man jo altid fejre sejren lidt igen. Foto: Lars Fahrendorff
Jv forsøgte torsdag at finde den pokal, som SønderjyskE vandt i pokalfinalen onsdag aften. Den var på bagsædet af sportschefens bil. Nu skal den til Vojens.

Haderslev: Torsdag var på mange måder dagen derpå for SønderjyskE. Der var trætte ben og ikke så meget nattesøvn i bagagen for mange af spillerne og deres fans, der også blev modtaget med rød løber ved idrætscenteret sent mellem onsdag og torsdag.

Men hvor var pokalen blevet af?

JV spurgte SønderjyskE, hvor den gemte sig, og hvad der nu skulle ske med den?

Annonce

På bagsædet

Det viste sig, at den ikke var helt nem at opspore. Efter at have været en del rundt og banke døre og efter gentagne forsøg på at finde pressechefen eller træner Glen Riddersholm lykkedes det at finde sportschef Hans Jørgen Haysen.

Har du set pokalen?

- Jeg tror, jeg har den bag i bilen, hvis ikke der er nogen, der har stjålet den, lød det spørgefuldt fra Haysen.

Ned af trappen og ud i bilen. Jv i hælene på sportschefen. Jo, rigtigt nok. Her lå pokalen, smurt ind i champagne og glimmer.

Nu blev den bragt i sikkerhed på kontoret. Tid til fotografering.

Pokalen skal nu til gravør og have sat SønderjyskE på. Herefter skal den udstilles i Vojens. Foto: Lars Fahrendorff

Kan du fortælle, hvad der skal ske med den? Skal den i glas og montre her i idrætscenteret?

- Nej, den skal ud til alle de andre medaljer og pokaler i Vojens, hvor direktionen sidder. Den skal ikke være her. Vi er Sønderjysk Elitesport, og når den skal til Vojens, er det fordi vi gerne vil samle alle sportsgrenene et sted, siger Hans Jørgen Haysen.

Annonce

Fans: Hvorfor det?

Et par fans har samlet sig foran idrætscenteret. JV fortæller, at pokalen skal til Vojens.

- Til Vojens? Nej, den skal da være her. Hvorfor det, spørger de med stor undren.


Den skal ikke være her. Vi er Sønderjysk Elitesport, og når den skal til Vojens, er det fordi vi gerne vil samle alle sportsgrenene et sted

Hans Jørgen Haysen, sportschef


Hans Jørgen Haysen er i højt humør. Der er også meget at glæde sig over i øjeblikket. For ikke nok med, at pokalen kom i hus - SønderjyskE sikrede sig med 1-1 og dermed et point i lørdagens hjemmekamp også endnu en sæson i Superligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Præsten og politikeren fylder 50

Annonce