x
Annonce
112

Gik videre efter 10-årig dreng blev bidt i benet: Politiet efterlyser hundelufter

Politiet efterlyser en kvinde, hvis hund torsdag bed en dreng på Vetervold i Varde. Kvinden må meget gerne selv kontakte politiet på telefonnummer 114. Arkivfoto: Michael Bagger

Varde: Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser en kvinde, hvis hund torsdag angreb en 10-årig dreng fra Varde. Det skete på Vestervold i tidsrummet mellem klokken 14.40 og 14.46.

Drengen har forklaret til politiet, at han passerede kvinden, hvis hund gik i en fem-seks meter lang hundesnor. Hunden bed ham under knæet. Kvinden standsede ikke op, men gik videre med sin hund, der er gul-orange og er 40-50 centimeter høj.

Kvinden beskrives som 50-60 år gammel, 155-170 centimeter høj og almindelig af bygning. Hun bar et lyserødt tørklæde og var iklædt mørke bukser. Oplysninger til politiet på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Kongehuset aflyser alle arrangementer i forbindelse med Genforeningen

Annonce