Annonce
Esbjerg

Efter voldtægt af 28-årig kvinde: Flere har henvendt sig til politiet

Politiet vil stadig gerne høre fra eventuelle vidner til voldtægten i Exnersgade den 10. november. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Der er endnu ikke anholdt nogen i forbindelse med den voldtægt og det røveri, som en 28-årig kvinde skulle have været udsat for den 10. november i Exnersgade, men politiet har fået henvendelser i sagen.
Annonce

Esbjerg: Syd- og Sønderjyllands Politi leder stadig efter vidner til den voldtægt og det røveri, som en 28-årig kvinde skulle have været udsat for den 10. november klokken 22.30 på en trappe på åben gade i Exnersgade.

Politiet gik i offentligheden med signalement af tre formodede gerningsmænd fire dage efter episoden, og selv om politiet ikke ville oplyse, hvor i Exnersgade episoderne skulle have fundet sted, er der kommet henvendelser.

Det bekræfter kommunikationsmedarbejder Helle Lundberg.

- Vi har fået flere henvendelser i sagen, men der er ingen anholdte. Vi afventer svar på tekniske undersøgelser i sagen, og i mellemtiden vil vi stadig meget gerne høre fra folk, der kan have brugbare oplysninger i sagen. Det kan være personer, der mener at have set eller hørt noget i den forbindelse, eller folk, som mener at vide, hvem de mistænkte personer kan være ud fra signalementerne, siger Helle Lundberg.

Henvendelse

Henvendelse i sagen kan ske til Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 114.
Annonce

Signalement

I forbindelse med voldtægten og røveriet efterlyser politiet tre mænd.

Den ene er en mand på 20-25 år, mellemøstligt udseende, brun hud, cirka 168 centimeter høj og kraftig af bygning. Han havde kort, sort hår og kort, tæt sort skæg. Han var iført sort vindjakke, sort hættetrøje, cowboybukser, bælte, sneakers muligvis af mærket Nike, han talte dansk og blev kaldt "Ali".

Den anden mistænkte er en mand på cirka 20 år, dansk udseende med lys hud. Han er cirka 184 centimeter høj og spinkel af bygning. Han har lyst hår, en lang, tynd næse og er glatbarberet. Han var iført en grøn kasket og grå hættetrøje og talte dansk.

Den sidste mistænkte i sagen er en mand på 27-28 år, mellemøstligt udseende, brun hud, mellem 173 og 183 centimeter høj, han har sort, mellemlangt hår og kort, tæt sort skæg, og han talte dansk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

X Factor-Emil slår sig løs til Dirty Dancing og har sin egen playliste på karaokebaren: - The Beatles er fed at fyre den af til

Annonce