Annonce
Esbjerg

Politiet søger stadig skytten fra Kvaglund

Politiet søger stadig efter den person, der affyrede et eller flere skud omkring OK-tanken i Kvaglund natten mellem søndag og mandag. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Der er formentlig kun én person, der har afgivet skud ved OK-tanken i kvaglund natten til mandag. Politiet efterforsker stadig sagen.

Esbjerg: Syd- og Sønderjyllands Politi har endnu ikke sigtet eller anholdt nogen personer i forbindelse med skudepisoden ved OK-tanken kort efter midnat natten mellem søndag og mandag.

- Vi efterforsker stadig sagen, men vi har ikke fundet frem til skytten, oplyser politiinspektør Jeppe Kjærgaard, der er linjechef for efterforskning ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Klokken 00.16 fik politiet anmeldelse om, at der var afgivet skud ved tanken, og det førte til en større aktion og afsøgning af området med hunde natten til mandag.

Annonce

Politiet efterlyste efterfølgende vidner, og det gav pote i et vist omfang.


Der er flere vidner, der efterfølgende har henvendt sig, men vi har ikke fået de helt afgørende oplysninger, der kan føre til et gennembrud, endnu.

Jeppe Kjærgaard.


- Der er flere vidner, der efterfølgende har henvendt sig, men vi har ikke fået de helt afgørende oplysninger, der kan føre til et gennembrud, endnu, så vi vil stadig meget gerne høre fra folk, der kan ligge inde med vigtig viden, siger Jeppe Kjærgaard.

Én skytte

Politiet holder kortene tæt til kroppen i sagen, men Jeppe Kjærgaard oplyser dog, at det formentlig kun drejer sig om en enkelt person, der har afgivet skud.

Politiet har ikke afvist, at episoden kan have tråde til bandemiljøet, og i forbindelse med efterforskning af sagen besøgte politiet mandag aften en adresse i den østlige del af Esbjerg.

Her fandt betjentene to mænd på henholdsvis 20 og 24 år, der begge var eftersøgt af politiet, den ene for grov vold og overtrædelse af opholdsforbud og den anden ligeledes for overtrædelse af opholdsforbud.

De to er blevet idømt opholdsforbud i forbindelse med domme i banderelaterede sager, men de har ikke noget med skudepisoden at gøre, fastslår politiinspektøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne fra en magisk EM-aften: Danmark tævede Rusland og bragede i ottendedelsfinalen

Annonce