Annonce
Esbjerg

Stor Bramming-virksomhed bygger nyt domicil efter vild vækst

Det nye domicil for Polytech bliver på 3100 kvm og er tegnet af arkitekterne Gandrup, Krabbe og Vang - GVK Arkitekter - fra Risskov ved Aarhus. Illustration: GVK Arkitekter
Den store Bramming-virksomhed Polytech er klar med tegningerne for det nye firmadomicil, der skal opføres i det vestlige Bramming. Byggeriet starter i første kvartal af 2020.

Bramming: Planerne har været på tegnebrættet et stykke tid, men nu er Polytech klar til at vise tegningerne frem af Brammingvirksomhedens nye firmadomicil, der kommer til at ligge i det vestlige Bramming på hjørnegrunden ved Industrivej og Vardevej.

At det har taget lidt tid henføres til, at mange interne og eksterne interessenter har skullet nikke ja til idéen. Både statslige, kommunale og private instanser har været meget samarbejdsvillige, og særligt hæfter administrerende direktør hos Polytech, Mads Kirkegaard, sig ved en meget hurtig og kompetent indsats fra Esbjerg Kommune.

Det er arkitektfirmaet GKV Arkitekter fra Risskov ved Aarhus, der står bag tegningerne for det nye byggeri, der med 3100 kvadratmeter kontorlokaler bliver en markant udvidelse af Polytechs hovedsæde i Bramming.

Ud over Bramming har Polytech to andre afdelinger i Danmark, mens man samtidig har to i Kina, en i USA og en i Mexico, og det er især pladsmangel på den nuværende adresse på Industrivej, der gør, at man nu opfører et helt nyt domicil for Polytech.

Mads Kirkegaard forklarer, at byggeriet påbegyndes i første kvartal af 2020, og at man laver det for at få mere tidssvarende bygninger i Bramming, og at man med 3100 kvadratmeter kontorlokaler får muligheden for at ommøblere det nuværende hovedkvarter på Industrivej 37, og på den måde få en endnu mere effektiv produktion i Bramming.

Med de mange nye medarbejdere, der er kommet til Polytech inden for de seneste år, har det været tiltrængt med nye kontorlokaler for Polytech, der dermed flytter en del af virksomheden ud af de nuværende lokaler på Industrivej 37. Illustration: GVK Arkitekter

Glade for Bramming

Et nyt domicil bliver dermed den seneste udvidelse i en virksomhedshistorie, der på det nærmeste har været én lang udvikling siden PolyTech blev etableret i 1994.

Særligt indenfor de seneste ti år er det gået stærkt. Alene fra 2013 til 2019 er virksomheden vokset fra 35 til omkring 500 medarbejdere over hele verden, hvor firmaet er vindindustriens førende udviklings-, test-, produktions- og servicevirksomhed, og Mads Kirkegaard er glad for, at det nu er lykkedes at få alt gjort klart til det nye domicil, og at det kommer til at ligge i Bramming.

- Vi er glade for at bo i Bramming. At have en tæt forbindelse mellem alle vores afdelinger på Industrivej er vigtig for den måde vi arbejder på, siger han og forklarer, at man aldrig har haft andre planer end at opføre det nye Polytech-byggeri i Bramming.

- En helt anden lokation for hovedkontoret, eksempelvis i Esbjerg, har aldrig været på tale. Alle fra Esbjerg har nem adgang til Bramming, og samtidig er vores aktionsradius i rejsetid øget betragteligt ved at bo øst for Esbjerg tæt på motorvejen, siger Mads Kirkegaard.

Det nye firmadomicil placeres på hjørnet af Industrivej og Vardevej, og byggeriet forventes igangsat i første kvartal af 2020. Illustration: GVK Arkitekter
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Ribe-Bramming

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Marcos forældre takker nej til tilbud om nyt bosted: Myndigheder kan beslutte at flytte døende søn alligevel

Sydjylland For abonnenter

Råddent arbejdsmiljø plager stadig ungdomspsykiatri: Ansatte bliver mobbet på jobbet og stoler ikke på ny ledelse

Varde

Varehus får bøde på 20.000 kroner for beskidt køler til frugt og grønt: Den var ellers lige skilt ad og desinficeret

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Strandet i Cameroun: Forsvarsprofil misser endnu en SønderjyskE-kamp

Vejen

Lokalarkivets mand: Skrot det forslag

Haderslev For abonnenter

Se her, hvorfor kommunen valgte at politianmelde Sundplejen og læs advokatens svar

Esbjerg

Vadehavsplanter bruges i cremer: Fra forskning til business – ungt forskertalent går iværksættervejen

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Tønder

Hal bliver spækket med 17 spritnye bilprojekter: - Jeg har mange sommerfugle i maven

Kultur For abonnenter

Tv-klumme: Ud med taberne - vi gider dem ikke på tv

Sydjylland

Kun to ud af ti kommuner vækker corona-bekymring - men tre mennesker er døde med sygdommen

Haderslev For abonnenter

Mistillid og anspændt forhold endte med kontraktophævelse og politianmeldelse

Aabenraa

Hjørnets fremtid er på spil: Her er planen for lukket værtshus

Annonce