Annonce
Sønderborg

Privatskole gør det godt på sociale medier: Indstillet til national kommunikationspris

Sønderborg International School blev selvstændig i 2011, hvilket netop er fejret. Privatfoto
På facebook kan forældre nemt følge med i deres børns dagligdag på Sønderborg International School. Det er grunden til, at skolen nu indstillet til SEVERIN-PRISEN.

Sønderborg: Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021.

For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv indhold til skolens Facebookside, og de yngre elevers arbejde bliver flittigt delt online.

Lærer på skolen Camilla Vejen Eriksen står bag indstillingen og fremhæver særligt sidste års julekalender som et godt eksempel på, hvorfor skolen har fortjent at vinde prisen.

Annonce

- Til jul var der lavet en julekalender til forældrene på Facebook. Alle klasserne producerede en video, og der blev delt en ny video på alle hverdage op til jul. Det erstattede skolens årlige juleshow, som ikke kunne afholdes på grund af corona. Eleverne så også videoerne ude i klasserne, så på den måde julede vi sammen - hver for sig, fortæller Camilla Vejen Eriksen i en pressemeddelelse.

Ære at blive indstillet

For skoleleder Henrik Kristensen er sociale medier en vigtig del af at vise skolens værdier frem.

- Det er en ære at blive indstillet til SEVERIN-PRISEN. Vi ønsker altid at vise, hvad vi kan her på skolen, og her spiller sociale medier en stor rolle. Vi prøver altid at give et autentisk indblik i den hverdag, eleverne har her på skolen. Det er vigtigt for os, at vores værdier skinner tydeligt igennem kommunikationen, siger skoleleder Henrik Kristensen.

SEVERIN-PRISEN gives årligt til en fri grundskole, efterskole eller højskole, som formår at bringe vigtige værdier i spil på dens sociale kanaler. Årets tema er ’Oplysning.’

Indstillingen til SEVERIN-PRISEN er åben til og med onsdag den 6. oktober, og enhver kan indstille en fri skole, som gør det godt på sociale medier. Herefter vælger juryen tre nominerede, som sendes til offentlig afstemning.

SEVERIN-PRISEN

Er indstiftet af forstander ved Lunderskov Efterskole, Irene Stapel, medieforsker Jesper Tække og kommunikationsrådgiver Rasmus Anker Rysgaard i 2018 for at sætte fokus på de frie skolers stemme i det digitale mediebillede. Tidligere vindere af SEVERIN-PRISEN er Glamsbjerg Friskole, Fredericia Realskole og Sct. Ibs Skole i Horsens.

Annonce
Sønderborg For abonnenter

Fængsel og advarsel om udvisning: Ung fyr dømt i sag med mange anklager

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Ligeglad med dagbøder på en million: Tre mands kamp om et elkabel går nu ind i sit tredje år

Esbjerg For abonnenter

Eksperter anbefalede specialklasse til Wibekes søn - alligevel endte han i en almindelig folkeskoleklasse: - De kunne ligeså godt have sat ham i et bur

Erhverv For abonnenter

Pizzeria havde ingen penge og skyldte 1,4 millioner kroner: Direktør har nu fået tre års konkurskarantæne

Haderslev

Is hele året på Torvet: John ismand dropper efterlønnen

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Nej tak til fjernvarmepligt

Esbjerg For abonnenter

Byrådsflertal afviser Nye Borgerlige: Politikernes lønninger og goder fremstår helt tydelige for borgerne

Billund For abonnenter

Jens fylder 100 år: - Jeg har aldrig bekymret mig om ting, jeg ikke kan lave om på

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Esbjerg

Kommunen får Ribe Biogas til at justere produktionen: - Godt at borgere reagerer på gener

Kolding For abonnenter

Helle har ikke set sin nu afdøde biologiske far, siden hun var fem år gammel: Et opslag på Facebook bragte hende tættere på ham end nogensinde før

Haderslev

Bohéme har udvidet: Webshop skal være med til at fremtidssikre den fysiske butik

Annonce