Annonce
Sønderborg

Privatskole gør det godt på sociale medier: Indstillet til national kommunikationspris

Sønderborg International School blev selvstændig i 2011, hvilket netop er fejret. Privatfoto
På facebook kan forældre nemt følge med i deres børns dagligdag på Sønderborg International School. Det er grunden til, at skolen nu indstillet til SEVERIN-PRISEN.

Sønderborg: Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021.

For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv indhold til skolens Facebookside, og de yngre elevers arbejde bliver flittigt delt online.

Lærer på skolen Camilla Vejen Eriksen står bag indstillingen og fremhæver særligt sidste års julekalender som et godt eksempel på, hvorfor skolen har fortjent at vinde prisen.

Annonce

- Til jul var der lavet en julekalender til forældrene på Facebook. Alle klasserne producerede en video, og der blev delt en ny video på alle hverdage op til jul. Det erstattede skolens årlige juleshow, som ikke kunne afholdes på grund af corona. Eleverne så også videoerne ude i klasserne, så på den måde julede vi sammen - hver for sig, fortæller Camilla Vejen Eriksen i en pressemeddelelse.

Ære at blive indstillet

For skoleleder Henrik Kristensen er sociale medier en vigtig del af at vise skolens værdier frem.

- Det er en ære at blive indstillet til SEVERIN-PRISEN. Vi ønsker altid at vise, hvad vi kan her på skolen, og her spiller sociale medier en stor rolle. Vi prøver altid at give et autentisk indblik i den hverdag, eleverne har her på skolen. Det er vigtigt for os, at vores værdier skinner tydeligt igennem kommunikationen, siger skoleleder Henrik Kristensen.

SEVERIN-PRISEN gives årligt til en fri grundskole, efterskole eller højskole, som formår at bringe vigtige værdier i spil på dens sociale kanaler. Årets tema er ’Oplysning.’

Indstillingen til SEVERIN-PRISEN er åben til og med onsdag den 6. oktober, og enhver kan indstille en fri skole, som gør det godt på sociale medier. Herefter vælger juryen tre nominerede, som sendes til offentlig afstemning.

SEVERIN-PRISEN

Er indstiftet af forstander ved Lunderskov Efterskole, Irene Stapel, medieforsker Jesper Tække og kommunikationsrådgiver Rasmus Anker Rysgaard i 2018 for at sætte fokus på de frie skolers stemme i det digitale mediebillede. Tidligere vindere af SEVERIN-PRISEN er Glamsbjerg Friskole, Fredericia Realskole og Sct. Ibs Skole i Horsens.

Annonce
Sønderborg For abonnenter

Grethe, Jønne og Ole var med til at bygge Alssundbroen

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Amerikanske ejere i gang med rettelak: Stort Esbjerg-firma får slettet sit historiske efternavn

Billund For abonnenter

Patrick er én af dem, der ikke passer ind i en kasse: Han flyder mellem det feminine og maskuline - og stiller nu op til kommunalvalget for Venstre

Kultur For abonnenter

Han ejer både nazi-julekugler og effekter fra KZ-lejre: Franks nyeste køb er et tysk fotoalbum fra besættelsen af Kolding

Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-målscorer: Vi kan bruge præstationen til en hel masse

Kultur

Anne var ved at give op: Hun drømmer om at byen bliver lige så levende, som da hun var barn

Sydjylland For abonnenter

54-årige Per fik aldrig nok af fest og selskab: Han døde alene - lige så hurtigt, som hvis man slukker for en stikkontakt

Sønderborg

Byrådet vil have flere events til Sønderborg: V foreslår elektronisk musikfestival på Kær Vestermark

Erhverv For abonnenter

Grundfos-topchef er træt af at blive kaldt 'arvingen': - Jeg slider og slæber

Rejser For abonnenter

Rejsekunde ville ikke betale et restbeløb for 'corona-dødsdømt' krydstogt: Det endte med at blive en dyr beslutning

Danmark For abonnenter

Kommunalvalg på vej: De nære ting, der fylder vores hverdag, bestemmer, hvor vi sætter krydset

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Højdramatisk superligaaften i Haderslev: Det holdt hårdt for SønderjyskE, men det holdt

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

JV's videoanalyse: Derfor formåede SønderjyskE at hive et enkelt point i land mod FC København

Annonce