Annonce
Tarm

Problemer med trommeslager i Thailand: Johnny Madsen udskyder turnéstart på Bechs Hotel i et år

Når efterårsmørket sænker sig over Danmark, er der tradition for, at Johnny Madsen underholder folket indendøre i godt selskab med guitarist Knud Møller og trommeslager Henrik From. Men dette års turné med 24 koncerter er netop blevet udskudt i et år. Arkivfoto: Morten Pedersen
Johnny Madsen og holdet bag den 69-årige kunstner har været nødt til at udskyde efterårsturné med 24 koncerter i et år.
Annonce

Tarm: - Vi er utrolig kede af det, og hele holdet havde set frem til at komme ud på landevejen igen. Vi glæder os dog over, at det har været muligt at flytte samtlige koncerter til næste år.

Sådan lyder det i et Facebook-opslag fra Bo Andersen, der er indehaver af bookingbureauet Skandinavian, hvor der bliver holdt styr på blandt andre 69-årige Johnny Madsens kalender.

I den har der gennem et stykke tid stået, at den farverige kunstner torsdag 1. oktober skulle tage hul på sin akustiske efterårsturné med en koncert på Bechs Hotel i Tarm. Men turnéstarten er netop udskudt til 30. september 2021.


Det er svært at få et 'ja' fra de thailandske myndigheder på, om han kan tage ud af landet.

Bo Andersen, indehaver, Skandinavian


På Facebook forklarer Bo Andersen, at udskydelsen af samtlige 24 koncerter hænger sammen med, at Johnny Madsens trommeslager, Henrik From, er bosiddende i Thailand, og at han risikerer op til et halvt års karantæne efter endt turné i Danmark som følge af frygt for spredning af coronavirus:

- Det er svært at få et 'ja' fra de thailandske myndigheder på, om han kan tage ud af landet - og betingelserne for at komme retur. Som småbørnsfar er det for stor en risiko at tage. Og vi kan ikke undvære nogen af de tre optrædende, skriver Bo Andersen og tilføjer:

- Desuden kæmper mange spillesteder netop nu med restriktioner på antallet af tilladte koncertgæster.

Annonce

Billet gælder stadig

Der var på forhånd udsolgt til koncerten 1. oktober på Bechs Hotel i Tarm, hvorfra der lyder denne melding på hotellets hjemmeside:

- Har du købt en billet til koncerten, gælder den selvfølgelig stadig. Den kan bruges, når vi 30. september 2021 byder Johnny Madsen velkommen.

I det vestjyske rammer den udskudte turné også koncertsteder i byer som Lemvig, Herning, Holstebro og Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fra sexchikane til alderschikane

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Esbjerg

Hjerneskadet mand fundet i god behold

Annonce