Annonce
Erhverv

Ribe-virksomhed bygger haller for syv millioner

Mandag morgen blev spærrene rejst til den kommende montagehal hos Rilesa. Foto: René Aunsbjerg Fogh
To nye haller giver virksomheden Rilesa i Ribes industrikvarter 1000 ekstra kvadratmeter, så man blandt andet kan sætte gang i flere projekter på samme tid.
Annonce

Ribe: Rilesa på Ørstedsvej i Ribe bygger maskiner til blandt andet møbelindustrien, men på grund af en ueffektiv arbejdsproces udvider Rilesa nu virksomheden med henholdsvis et nyt smedeværksted og en ny montagehal.

- I dag har vi cirka 3000 kvadratmeter, men når de to haller står færdige, vil vi have omkring 4000 kvadratmeter, forklarer Jørn Foged, der er én af tre medejere af Rilesa. De andre er Morten Jepsen og Mads Heide.

- Arbejdsprocessen er, som den er nu, ueffektiv. Vi flytter rundt på ting for at få plads til alt, så vi mangler kort sagt plads, siger Mads Heide og understreger vigtigheden i, at smedeafdelingen er med fra start, så montageafdelingen ikke står og venter.

- Med de nye haller kan vi bedre sætte gang i flere projekter på samme tid. De kan også optimere rækkefølgen af arbejdet, så vi ikke spilder tiden. Derudover har vi nogle produkter, som vi har underleverandører til at lave, og dem kunne vi måske tage hjem og lave selv, siger Mads Heide.

Byggeriet koster i alt syv millioner kroner. Det ventes, at smedeværkstedet er færdigt i indeværende år, mens montagehallen står færdig i begyndelsen af 2020.

Rilesa blev etableret for cirka 35 år siden og har i dag omkring 30 ansatte, og der er rejsegilde på montagehallen fredag den 15. november kl. 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Det skal nok gå gutter

Esbjerg

Nyt boligprojekt smider lokal købmand på gaden: - Det gør selvfølgelig ondt

Annonce