Annoncørbetalt indhold

Sådan får du den bedste og billigste fotokalender

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Fotos, er for nogle mennesker noget af det dyrebareste de ejer, i hvert fald når det kommer til ting. Fotos, er med til at bevare minderne, og igennem hele ens liv få en til at huske nogle stunder som måske var de bedste i ens liv. Fotos, er udover selvfølgelig minder på skrift og film, og beskrivelser fra andre, noget af det eneste der viser, hvad man har oplevet igennem livet.

 

Annonce

I den digitale verden, betyder det at mange mennesker deres billeder på computeren, en harddisk, eller online. Det betyder, at de gode klassiske fotoalbums, måske ikke er så udbredte som de var engang. Det samme sælger for fotokalendere, da mange mennesker nu om dage bruger et elektronisk apparat til netop kalender og aftaler.


Glæd en som du holder af med en fotokalender

Hvis du leder efter den helt perfekte gave, som både er personlig og som kan glæde og gavne, så er en fotokalender måske det helt rette valg. Måske er der snart en i familien som har fødselsdag? Det kan også være, at julen er på vej eller din bedste veninde eller kammerat bare skal forkæles? Uanset anledningen, så er én ting helt sikkert. Modtageren vil du kigge på skønne fotos af dig, dit barn eller sig selv fra et godt minde fra en tid.


Babybilleder til mormor eller farmor

Hvis du vil glæde din mor med en fantastisk gave, så kan du jo lave en fotokalender med billeder af hendes barnebarn. Hvis kalenderen bliver hængt op i køkkenet, er der ingen tvivl om at din mor, vil kunne nyde billederne og smile, hver eneste dag.


Den perfekte vennegave

Det er måske en mere ’for-sjov’ gave, men en rigtig god én af slagsen. Hvis dig og din bedste ven eller bedste veninde, har nogle fantastiske minder sammen fra forskellige tidspunktet, så kan du jo lave en tidslinje ud af det.


Fleksibel fotokalender

Det er værd at nævne, at en fotokalender kan laves på mange forskellige måder. Dette gælder selvfølgelig i forhold til billederne, men også format. Den kan faktisk laves som en planlægningskalender, studiekalender og mange flere. Der er altså rig mulighed for at lave kalenderen som du gerne vil have den. Man kan faktisk også lave en julekalender, hvilket kan være enormt sjovt, da man skal være lidt kreativ og så eventuelt finde 24 billeder. Hvis du gerne vil vide mere om, fotokalendere så følg linket længere oppe i teksten.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.