Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du komme hurtigere af med din gæld

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vidste du, at du kan komme hurtigere af med din gæld ved hjælp af et samlelån med lav rente?


Annonce

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er, som navnet antyder, et lån der samler dine lån. Formålet er primært at samle din nuværende gæld og oprette et nyt lån med forbedrede lånevilkår. På den måde kan du spare penge, fordi du kun skal betale låneomkostninger til én bank i stedet for flere forskellige kreditorer.


Er et samlelån noget for dig?

Selvom det lyder smart med et samlelån, er det vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er den rette løsning for alle.


Det er for eksempel ikke en god løsning, hvis du er tæt på at være gældsfri, da der naturligvis er etableringsomkostninger forbundet med at lave et nyt samlelån.


Endelig må du ikke være registreret i RKI, hvis du ønsker et samlelån, og bankerne sikrer, at du kan kreditgodkendes.


Hvilke lån kan du samle i et samlelån?

Vær også opmærksom på, om dine lån overhovedet kan samles i et samlelån. Det er nemlig kun lån uden krav om sikkerhedsstillelse, som du kan få samlet i et samlelån. Eksempler på denne type lån er forbrugslån, indskudslån, billån uden udbetaling og kviklån. Du kan altså ikke bruge et samlelån til at samle f.eks. dine boliglån, realkreditlån og lignende banklån.


Hvordan foregår det, hvis du vil samle dine lån?

Hvis du kommer frem til, at et samlelån er den rette beslutning for dig, skal du starte med at indhente tilbud på samlelån fra forskellige banker. På den måde kan du sammenligne tilbuddene og vælge det, der er mest fordelagtigt for dig og din livssituation. Du kan vælge at få hjælp til at indsamle lånetilbud, så du blot skal forklare dine ønsker til lånet én gang til en af de virksomheder, der tilbyder at hjælpe med dette. På den måde sparer du en masse tid og besvær og er sikker på, du får en sikker låneproces.


Når du har valgt et lånetilbud, kan du underskrive det med NemID. Herefter vil den bank, du vælger, indfri din restgæld hos kreditorerne og samle dine lån i et samlelån. Fremover er det kun den gældende bank, du afdrager hos, og dermed vil din månedlige ydelse og låneomkostningerne være lavere, og du vil kun få én regning.


Gode råd til at blive gældsfri

Har du fået opbygget en stor gæld, kan det virke meget uoverskueligt at få det betalt af, og det kan virke uopnåeligt at blive gældsfri. Men her får du to bud på, hvordan du kan øge motivationen og dermed komme hurtigere af med din gæld:


1.     Betal det mindste lån af først: På den måde virker det mere overskueligt at skulle betale din gæld af. Når du først har fået betalt ét lån af, kan det motivere dig til at tage det næstmindste lån og så fremdeles.

2.     Betal det dyreste lån af først: Modsat ovenstående metode kan du også vælge at betale dit dyreste lån af først, hvilket vil give et råderum i økonomien. Dog er det ikke lige så motiverende som den anden metode, da det naturligvis vil gå langsommere. Men her skal motivationen findes i, at du kan opnå et større økonomisk råderum.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.