Annonce
Sønderjyske Fodbold

Sæsonen er forbi for SønderjyskE-forward: Lazarettet er igen fyldt

Der er plads nok på SønderjyskE's bænk i øjeblikket. Mod Odense manglede seks spillere, og Mads Eller udgik med en skade i kampen. Foto: Ludvig Dittmann
SønderjyskE manglede adskillige vigtige spillere i fredags mod Odense. Nogle holdes ude af forsigtighed. Holdet håber at have en eller to klar til opgøret mod Rungsted tirsdag.
Annonce

Ishockey: For en måneds tid siden lysnede skadesituationen i SønderjyskE. Frem mod Final4-weekenden meldte flere af de skadede spillere sig klar, og med et talstærkt og friskt mandskab vandt SønderjyskE pokalen.

Siden er det igen gået den forkerte vej, og mod Odense i fredags manglede SønderjyskE seks spillere. Mads Eller gik ud i løbet af kampen med en skade.

- Hele sæsonen har vi fået en spiller tilbage, og så er to gået ud. Sådan føles det. Det har været opskriften hele sæsonen, og det har slidt på folk, siger sportschef og assistenttræner Kim Lykkeskov.

Blandt de skadede spillere ser det værst ud for Daniel Nielsen. Han kommer ikke til at spille mere denne sæson.

- Det kan vi lige så godt sige. Han kommer ikke til at spille mere før næste sæson, siger Kim Lykkeskov.

Det er skulderen, den er gal med. Han ramte skævt ind i en bande i en kamp mod Odense. Det er to måneder siden, og Daniel Nielsen har forsøgt at komme tilbage, men han har hele tiden kunnet mærke, at noget var galt. Nu skal skulderen renses ved en operation.

Annonce

Den ekstra angriber

Helt så slemt står det ikke til med de andre.

- Nogle af dem er ude af forsigtighed. Vi vil ikke forcere noget, siger sportschefen.

Kalkulen er, at det er bedre at have spillerne helt klar, inden de kastes i kamp, end at risikere at de er ude en måned og ikke kan nå at komme i kampform - eller at blive klar til at spille i det hele taget - inden slutspillet.

- Vi er nået dertil, hvor vi vil give de pauser, der skal til. Til sidst har vi ikke mere pause at give. For så er vi altså i gang. Så er slutspillet her, lyder det fra Lykkeskov.

Steffen Frank, Daniel Galbraith, Victor Rollin Carlsson, Cam Brown var ikke med mod Odense, men skaderne er ikke umiddelbart alvorlige. Mads Eller er i bedring, men ikke på 100 procent. Anders Biel arbejder sig tilbage efter en brækket finger.

- Vi håber, at vi får en eller to med mod Rungsted.

Mens SønderjyskE venter på at blive skaderne kvit, venter holdet også på en spilletilladelse til Matt Salhany.

- Det ville være lækkert at få en ekstra angriber ind. Vi svømmer ikke i forwards lige nu, siger Kim Lykkeskov.

Mailindbakken tjekkes hver time. Måske bliver han klar til debut mod Rungsted tirsdag aften.

Der er kampstart klokken 19 i Vojens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce