Annonce
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-sportschef gav grønt lys til at starte festen

Nu må Pierre Kanstrup, Glen Riddersholm og Christian Jakobsen endelig feste igennem. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen kan nu begynde arbejdet med at sætte truppen til næste sæson sammen. Økonomien skal først kendes, inden han ved, hvad han kan hente ind.

SØNDERJYSKE: Sportschef Hans Jørgen Haysen havde en fest efter onsdagens pokalfinalesejr over AaB. Nu kan SønderjyskE-spillerne også få lov at feste efter lørdagens 1-1-kamp mod OB, der sikrede SønderjyskE endnu en sæson i ligaen.

- I onsdags var det eneste, de fik lov at kigge på, der lignede en fest, mig. Så i dag tror jeg, der er andre og flere, der kan klæde sig lidt ud, og så kan de få lidt flere øl. Og så er vi selvfølgelig klar til på onsdag. Vi skal spille den kamp, men nu skal vi også huske at glæde os og feste og juble, og det kommer vi også til i dag, sagde sportschefen efter slutfløjtet i Haderslev.


Annonce

I onsdags var det eneste, de fik lov at kigge på, der lignede en fest, mig.

SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen


Han har haft en fantastisk uge.

- Jeg vil sige, at hvis det er en opadgående kurve, der ikke er slut endnu, så glæder jeg mig eddermame til i morgen, konstaterede han.

For sportschefen var glæden og ikke mindst lettelsen over overlevelsen endnu større end euforien over onsdagens pokalsejr.

- Jeg tror, jeg er mere glad i dag end i onsdags. Jeg er endnu mere glad og stolt af, at vi har reddet os i superligaen, men jeg tror, at jeg er så mentalt træt, så jeg tror også, det var vigtigt, at vi gjort det færdigt i dag, når vi stod med den her matchbold. Man ved også godt, hvad spillerne ville tænke, hvis vi skulle spille en kamp i Lyngby, sagde Haysen med henvisning til det, der kunne have blevet en gyser i sidste runde på onsdag.

Det bliver det ikke, fordi Lyngby tabte i Silkeborg, og SønderjyskE gjorde jobbet færdig med 1-1 mod OB efter en kamp, der ikke var på samme hylde som pokaltriumfen.

- Vores udtryk i dag var præget af, at vi havde spillet i onsdags, og det kan jeg sandelig godt forstå, sagde sportschefen.

Han havde selv nerverne uden på tøjet til det sidste.

- Man tænkte, da vi scorede til 1-0, at nu var den lukket. OB var jo heller ikke presset til en sejr, men da de så udlignede og fik to hjørnespark til sidst, så blev det hektisk. Så måtte vi endnu en gang bede til de højere magter, og de hjalp os så også.

Sportschef i arbejde

Med afklaringen kan Haysen nu se frem mod en tid, hvor næste sæsons trup skal formes. Spillere som Eggert Jonsson, Sebastian Mielitz og Johan Absalonsen har kontraktudløb.

- De her ting var altafgørende. Ikke mindst, at det er superliga, for før kunne vi ikke eksekvere på noget. Vi har en anden lille dejlig bonus oven i, der hedder Europa, og det gør det ekstra sjovt. Min tid går rigtig i gang nu i forhold til at få nogle ting på plads hen mod næste sæson, sagde Haysen, der både sigter efter forlængelser og nyindkøb.

- Det bliver både og. Vi har sagt, at vi ville vente med at snakke, fordi vi har sindssygt meget respekt for vores økonomi, og det skal vi have, understregede han.

- Klart, at vi går efter så meget som muligt, og klart, at jeg skal sætte mig ned og snakke med dem, der har udløb nu. Det er det første, der sker, sagde sportschefen, som ikke vil sige, om den aktuelle økonomiske situation kommer til at kræve en lønnedgang i SønderjyskE.

- Det kommer jeg ikke til at udtale mig om her, men det siger sig selv, at når man er ramt på de interessenter, du har, så kommer det til at betyde noget budgetmæssigt.

Annonce
Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Hos SønderjyskE vil Nicolaj Thomsen være mere end bare endnu en spiller i mængden

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Ung sosu'ers dramatiske nedtur: Forgældet narkohandler solgte hårde stoffer ved vilde fester i kolonihavehus

Kolding For abonnenter

Landsby i top fem over byer, hvor folk bliver boende: Søren har boet her i 27 år og har ingen planer om at flytte

Tønder

Jagten er gået ind på Trine Jepsens efterfølger: Hvem skal være ny direktør på Schackenborg?

Billund

Grindsteds debutant fik aftenens største bifald: Endnu en sejr bringer Grindsted tæt på topholdene

Mens politikerne skændes om løsningen: Virksomheder mangler akut hænder til 14.000 jobs

Esbjerg For abonnenter

Simon købte sin mormors hus, rev det ned og bygger nyt: Flere og flere forløser nybyggerdrømme i midtbyen

Freebee vil investere sig til grøn omstilling: Jeg vil gerne gøre tingene bedst muligt for dem, der kommer efter os

Erhverv

27-årig iværksætter køber flagstangsfabrik: - Det har været svært at vælge at sælge

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Varde

Frantz og Margit har mærket interesse for at købe velkørende forretning: - Men hjertet banker for, at den fortsat skal skabe liv i hjembyen

EfB For abonnenter

Groggy målmand, hjemsendte spillere og en regulær drømmekasse fra distancen - alt om EfB's træningskamp mod Thisted får du lige her..

Sport

Antonsen og Axelsen får bøde på 25.000 for DM-afbud

Annonce