Annonce
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-sportsdirektør garanterer spillerhandler

- Vi kommer ikke til at investere massivt i nogle meget dyre lejeaftaler. Det, vi kommer til at gøre, er også med øje for, hvad der kommer til at ske efter sommerferien, siger SønderjyskE-sportsdirektør Esben Hansen. Foto: André Thorup
Sportsdirektør Esben Hansen garanterer, at SønderjyskE kommer til at være aktiv på transfermarkededet. Der vil både komme spillere ind og ud af truppen i Haderslev.

Fodbold: SønderjyskE-tilhængerne kan godt begynde at forberede sig på at skulle lære et eller flere nye navne at kende.

Selv om sportsdirektør Esben Hansen igen udtrykker tiltro til truppen i dens nuværende form, garanterer han, at SønderjyskE kommer til at være aktiv på markedet.

- Vi er ikke super nervøse for at spille med det, vi har, men vi kommer også til at gøre noget. Og vi kommer til at gøre noget begge veje, forsikrer Esben Hansen, som pointerer, at der også skal spillere væk fra klubben.

Annonce

- Det skal der rent praktisk, for vi er rimelig mange spillere, og vi vil ikke stå i en situation, hvor vi har 30 mand i førsteholdstruppen. Det er det værste scenarie, vi kan forestille os. Vi kommer til at have en fornuftig balance, så vi som nu har omkring 25 mand, siger han.

Sportsdirektøren fortæller samtidig, at der er penge at gøre godt med i de kommende uger.

- Vi har jo budgetter som alle andre fornuftigt drevne virksomheder, men der er penge til rådighed. Vi er ikke afhængig af, at vi skal ud og sælge for at købe, men omvendt ved vi også, at vi står i en situation, hvor vi ikke vil gøre noget overilet på den helt korte bane. Vi kommer ikke til at investere massivt i nogle meget dyre lejeaftaler. Det, vi kommer til at gøre, er også med øje for, hvad der kommer til at ske efter sommerferien, siger Esben Hansen, der ikke ved, om cheftræner Henrik Hansen og assistenttræner Niels Lodberg skal lede et hold i bedste eller næstbedste række efter denne sæson.

- Det er tricky, men vi står også i en situation med ansættelsen af Niels og Henrik som det nye trænerteam, at vi kigger længere end kun denne korte periode. Vi går efter at blive i ligaen, og det tror jeg også 100 procent på, vi kan med det setup, vi har, men vi vil også i gang med at bygge på den lange bane, og det er vi nødt til at skele til. Både med ansættelsen af trænerne, men også med de spillere, vi rekrutterer.

Unge skal kunne spille

Sportsdirektøren ser helst tilgang af spillere, der kan være i klubben over en længere periode, men hvis kvaliteten er høj nok, kan en lejeaftale komme på tale.

- Hvis der opstår den rette mulighed omkring en kort kontrakt med en, der virkelig kan forstærke os, så er vi selvfølgelig også klar til det, siger Esben Hansen.

- Jeg tror ikke nødvendigvis, det bliver løst med individuel tilgang. De relative kompetencer på vores hold kan blive forbedret markant, og det kommer de også til at blive i løbet af de næste seks uger, og det er det primære mål for os, understreger han.

- Alle kan bruge en målfarlig angriber eller en central midtbanespiller eller midterforsvarer med landskampe for Danmark, men de ting, der er få af og koster mange penge, ender ikke i SønderjyskE i første omgang. Men vi kan gøre nogle andre ting, og det kommer vi også til at gøre. Jeg tror ikke kun, det er et spørgsmål om at bruge penge. Det er et spørgsmål om at bruge dem fornuftigt og være bevidst om, at det, vi har, kan udvikles bedre, end tilfældet har været det seneste halve år.

- Vi er ikke interesseret i at have en håndfuld projekter, som vi skal bruge tid på lige nu i dette setup. Vi skal have nogen, som kan begge dele, så hvis vi henter unge spillere, er det også nogen, der kan spille fra start, siger han.

Peter Buch Christiansen er vendt tilbage fra FC Helsingør, og så er midterforsvarer Søren Reese taget tilbage til FCM. SønderjyskE havde en frikøbsklausul, men klubben kommer ikke til at indfri den.

- Vi var meget, meget glade for Søren og satte stor pris på ham både som menneske og som fodboldspiller. Det kan sagtens være, han ender her igen, men den aftale, der blev lavet med Midtjylland, er ikke længere et tema for os. Tingene skal ændre sig, hvis han skal tilbage hertil, siger Esben Hansen.

Annonce
Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Hos SønderjyskE vil Nicolaj Thomsen være mere end bare endnu en spiller i mængden

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Forskere ønsker tre nye undersøgelser af sundheden i Grindsted: Fortæl om symptomer og bekymringer på sygehuset

Kolding For abonnenter

Landsby i top fem over byer, hvor folk bliver boende: Søren har boet her i 27 år og har ingen planer om at flytte

Nordtyskland

Vaccine er slet ikke godkendt til småbørn: Alligevel giver tysk læge også de yngste under fem år prik mod corona

EfB For abonnenter

Groggy målmand, hjemsendte spillere og en regulær drømmekasse fra distancen - alt om EfB's træningskamp mod Thisted får du lige her..

Løvkvist: Messerschmidt har droppet politikeren og er sprunget direkte til statsmandsrollen

Esbjerg For abonnenter

Simon købte sin mormors hus, rev det ned og bygger nyt: Flere og flere forløser nybyggerdrømme i midtbyen

Freebee vil investere sig til grøn omstilling: Jeg vil gerne gøre tingene bedst muligt for dem, der kommer efter os

Erhverv

27-årig iværksætter køber flagstangsfabrik: - Det har været svært at vælge at sælge

Fængslet spionchef bruger ikke mulighed for appel til landsret

Esbjerg For abonnenter

Ung sosu'ers dramatiske nedtur: Forgældet narkohandler solgte hårde stoffer ved vilde fester i kolonihavehus

Aabenraa For abonnenter

100 år på fredag: Aabenraa-kunstner satte varige spor i sit lokalområde

EfB

Se EfB-videoanalysen: Strunck og Holten stod stærkt i billedet, men ellers var det generelt en tynd kop te

Annonce