Annonce
Sønderjyske Fodbold

Skadeshelvedet fortsætter: Marc Pedersen skadet igen

Marc Pedersen blev opereret tre gange for den samme knæskade. Han vendte tilbage til træningen i juni, men nu er der problemer igen. Arkivfoto: Ole Nielsen
SønderjyskE må i den kommende tid undvære Marc Pedersen. Han er igen irriteret af den knæskade, der holdt ham væk fra banen i 14 måneder.
Annonce

SønderjyskE: Det var meningen, at Marc Pedersen skulle være i spil til kamptruppen mod FC Midtjylland fredag.

SønderjyskE-forsvareren var med, da holdet for et par uger siden spillede træningskamp mod SV Meppen i Tyskland. Med på den tur var kun spillere, der var i betragtning til en plads i den første superligatrup.

Marc Pedersen blev skiftet ind mod SV Meppen, men siden den kamp har han ikke trænet. Onsdag var han heller ikke at se på træningsbanen.

- Han har haft lidt irritation, og det har taget til, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Irritationen er i samme knæ, som det seneste halvandet år har forvoldt store problemer.

SønderjyskE kender ikke omfanget af skaden endnu.

- Det er jo ikke unaturligt, når man har været igennem så langt et forløb, og når man så kører på i flere uger, at man så får et tilbagefald. Vi er ved at udrede nu, hvad konsekvensen af det tilbagefald er. Så det kender vi på stående fod ikke omfanget af, siger Riddersholm.

- Det er selvfølgelig først og fremmest ærgerligt for Marc, men også for os.

Skaden til Marc Pedersen efterlader Isak Olafsson som eneste reelle alternativ i midterforsvaret bag Stefan Gartenmann, Pierre Kanstrup og Patrick Banggaard.

Marc Pedersen er ikke den eneste spiller, der har oplevet tilbagefald. Det samme gælder Mads Hansen, der er ude i flere uger endnu. Jeppe Simonsen er ligeledes stadig skadet.

Podcast

Står SønderjyskE lige nu styrket eller svækket i forhold til før sommerferien? Hvem bliver efterårets topscorer, og hvem bliver efterårets profil?

Vi giver vores bud i podcasten "Vi taler om SønderjyskE" i den store sæsonoptakt.

Hør podcasten i app'en Nyhedskiosken eller på jv.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce