Annoncørbetalt indhold

Start din egen vinsamling

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du glad for vin får du måske får lyst til at starte din egen vinsamling en dag. Det er da vist aldrig nogen, som har fortrudt, så kast dig endelig ud i det. Og gør det stille og roligt over flere år. Der venter dig sindssygt mange sjove og minderige stunder, hvor du lærer noget hver gang. Blot er der nogle ting, det kan være godt at have tænkt over, inden du går i krig.


Annonce

Pas godt på din vin

For det første skal du have tænkt over, hvor du vil opbevare din vinsamling – ikke mindst de flasker du køber for at lægge hen i flere år. Vin har det ikke godt med for meget lys, varme og udsving i temperatur. Og skal flaskerne gemmes til senere, skal de også ligge ned. Har du ikke en egnet kælder, er et vinkøleskab naturligvis en oplagt løsning, men kan også hurtigt koste blod, hvis det skal kunne rumme rundt 100 flasker. Men måske har du et tøjskab, du kan sætte vinreoler ind i. Eller et rum under en trappe. Bare sørg for at temperaturen er nogenlunde stabil og flaskerne ligger ned i mørke.


Saml en god blanding

Hvad skal du så starte med at samle på? Det kommer meget an på din smag i vin, men det er en god idé at have en blanding af hverdagsvine og vine, der har en del mere i sig. Det gode ved hverdagsvinene er at de er drikkeklar, hvis du nu bare vil have et glas en tirsdag aften til noget pasta. Her kan det gøre ondt at åbne noget rigtig godt, som måske ikke er helt klar og smagsmæssigt muligvis er lige i overkanten. Husk i øvrigt med de vine, du lægger hen at købe minimum tre af dem. Det koster selvfølgelig noget, men det sikrer, at du kommer til at smage vinen, når den er helt på toppen. Spørg alle vinsamlere om de nogensinde er kommet til at åbne en vin for tidligt og samtlige vil fortælle dig tragiske historier.


Find samlervinen hos FineWines

Hverdagsvinene finder du bedst i supermarkederne både hvad angår udvalg og pris. Men de sjovere vine, som er dem der udvikler din interesse og passion, dem finder du især på finewines.dk. Her er de bedste vine fra hele verden samlet – en fantastisk blanding af berømte vine, nye vine og big time value for money. Gå på opdagelse og bevæg dig lidt ud af nogle tangenter for på den måde at udvide din vinhorisont. De største triumfer er klart at finde en vin, der ikke er så kendt og kostbar, men til gengæld smager fantastisk. Og når du så har samlet i nogle år, vil du en dag lave en bucket list over de vine, du er nødt til at smage én gang i livet. Dem finder du med største sikkerhed på finewines.dk. God fornøjelse!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.