Annonce
Esbjerg

Stor Esbjerg-koncern køber familieforetagende i Canada

Blue Water ser overtagelsen af Freightway International som et stærkt springbræt til videre vækst i Canada. Fra venstre: Rasmus Fogh Jakobsen, David Jamison Andrews, Sharon, David Alan Andrews and Frank Madsen. Foto: PR
Blue Water Shipping udvider reefer-aktiviteter i den nordatlantiske region med opkøb af Freightway International med base i Newfoundland.

Esbjerg: Reefertransport og -logistik eller med andre ord temperatur-reguleret transport har i mange år været en af de allervigtigste aktiviteter for Blue Water Shipping, og nu ruster den Esbjergbaserede trans- og logistikkæmpe sig yderligere med opkøbet af Freightway International, som vil styrke Blue Waters fokus på de canadiske og nordatlantiske markeder.

Det oplyser Blue Water i en pressemeddelelse.

- At få egne faciliteter og kontor i Canada er et betydningsfuldt skridt for Blue Water. Det gør det muligt for os at udvide vores nuværende udbud af services til det canadiske marked. Og med overtagelsen af Freightway International opnår vi et solidt fodfæste i et for os vigtigt segment. Vi er glade for at kunne byde hele Freightway-teamet velkommen som en del af Blue Water, udtaler Frank Madsen, der har titel af Global Director Reefer Sea hos Blue Water Shipping.

Annonce

Freightway International blev grundlagt i 1989 af David Jamison Andrews, som er kendt som en af de førende indenfor logistikbranchen. Med base i St. Johns, Newfoundland har firmaet udviklet en unik niche ved at levere skræddersyede services til fiskeindustrien – især til seafood-fabrikker på land og til firmaer, som driver store fabrikstrawlere. Det familiedrevne firma har 11 ansatte. David Jamison Andrews, hans kone Sharon og parrets søn David Alan Andrews har gennem alle årene opbygget langtidsholdbare relationer til kunderne og opnået status som kundernes “go-to”-firma.

Yderligere lokationer i Canada

-Vi er glade for at kunne overdrage ejerskabet til Blue Water Shipping, som er kendt for deres stærke kundefokus og skræddersyede løsninger. Det er et godt match, og de to firmaet deler de samme værdier og ambitioner. Blue Water vil også være i stand til at sikre videreudviklingen af den forretning, som vi har opbygget gennem de seneste årtier. Alle hos Freightway ser frem til at vækste forretningen som en del af Blue Water, udtaler David Andrews i meddelelsen.

David Andrews fortsætter i en central position og vil arbejde tæt sammen med General Manager Rasmus Fogh Jakobsen, som tilfører viden og erfaring indenfor reefertransport i de nordatlantiske markeder fra sine otte års ansættelse i Blue Water.

Om Blue Water Shipping

  • Blue Water Shipping er global leverandør af skræddersyet transport og moderne logistikløsninger specialdesignet til at opfylde kundernes behov. Firmaet har flere end 1.700 ansatte på flere end 60 kontorer over hele verden.
  • Ekspertområderne dækker sø-, luft-, vej- og projekttransport, port service, marinelogistik, vedvarende energi- samt reeferlogistik.

Med den nye lokation i Newfoundland har Blue Water solid dækning af den nordatlantiske region med kontorer i Grønland, Island og Canada – og på globalt plan har firmaet mere end 60 kontorer.

Det er samtidig Blue Waters ambition at ekspandere yderligere i Canada.

- Vi ser et stort potentiale for at ekspandere yderligere i det vestlige Canada med lokationer i områder som for eksempel Halifax, Toronto eller Montreal, da det vil gøre det muligt for os at servicere både eksisterende og fremtidige kunder endnu bedre, udtaler Rasmus Fogh Jakobsen.

Annonce
Kultur For abonnenter

Ping-pong om millioner: Fiskerimuseet justerer byggeambitioner og satser mere på indhold i stedet for arkitektur

Danmark

Mandagens coronatal: 333 nye smittetilfælde - flere indlagte på sygehusene

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjyske Fodbold

Genlæs livebloggen: SønderjyskE tabte i Aarhus

Kultur For abonnenter

Sophies far er 69 år og ramt af demens: Min første tanke var, at der må da være nogen, som kan fikse ham

Aabenraa

47-årig mand forbrændt: Hjemmelavet fyrværkeri selvantændte

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Karakterbogen: De store lyspunkter manglede mod AGF

Sønderborg

Massive protester mod biogasanlæg i Kværs: 44 indsigelser mod ny miljørapport

Kolding For abonnenter

Bil bragede ind i Freddie og Marlenes hus: Nu risikerer de, at deres hus braser sammen

Esbjerg

Slim, skimmel og døde insekter: Superbrugs fik sur smiley

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sønderborg

Brandstifter dømt - løb efter vidner med kokkekniv

Sport

Chris Anker Sørensen bliver begravet i stilhed

Sønderjyske Ishockey For abonnenter

En hård skæbne: SønderjyskE tabte igen, men holdet leverede faktisk en fin præstation

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

SønderjyskE hænger fast i bunden efter bleg præstation i Aarhus

Varde

Han er inkarneret vinterbader og ”Store Nørd” – nu vil han i byrådet

Annonce