Annonce
Esbjerg

Succesfirma fra Esbjerg markerer jubilæumsår med generationsskifte og solidt årsregnskab

Søskendeparret Annette Aa Jensen og Hans Erik Aa fortsætter som hidtil i Hans Aa – Vase A/S selvom de i et generationsskifte nu overlader tøjlerne til Jonas Madsen, til venstre, og Henrik Lodberg Jensen, som er produktionsdirektør og General Manager i virksomhedens afdeling i Polen. Hans Aa – Vase har netop præsenteret et flot og solidt regnskab. PR-foto
2019 bød på vækst i indtjening og et godt afsæt til generationsskifte for presenningspecialisterne i Esbjerg.
Esbjerg: To velkendte virksomheder med en lang historie på Esbjerg Havn, Hans Aa A/S og Vase A/S, fusionerede for nogle år siden og samtidig blev grundlaget skabt for et langsigtet generationsskifte, der skulle fremtidssikre ejerskabet og ledelsen af selskaberne under Hans Aa Group med samlet over 130 medarbejdere.
Siden har det fusionerede selskab fra en ny hovedadresse på Malervej i Sædding fortsat sin solide og sunde vækst, hvilket også dokumenteres i tørre tal i det netop offentliggjorte årsregnskab for Hans Aa Group Holding ApS.
Både Hans Aa og Vase er oprindeligt sejlmagervirksomheder, men har i efterhånden mange år været inde i en transformation fra håndværksfirmaer til leverandør af henholdsvis store serier af presenninger til industrien og specialpresenninger til mange forskellige brancher.
Annonce
På bundlinjen af koncernregnskab for 2019 står der 11,7 millioner kroner efter skat, og omsætningen er vokset. Regnskabet betegnes som både tilfredsstillende og bundsolidt.
-Det er en fremgang på mere end 30 procent fra 2018, som også var et godt år. Der har været vækst på alle markeder; kraftigst i vindindustrien, men også i den øvrige industri. Vi har set effekten af tidligere års store investeringer i topmoderne produktionsudstyr og nyt salgskontor i USA; og vi kan bestemt se tilbage på et rigtig godt år, siger direktør Jonas Madsen.

Generationsskifte

Hans Aa – Vase A/S havde også meget andet at fejre i et stærkt regnskabsår. 2019 var nemlig virksomhedens 70-års jubilæumsår, og det var samtidig startskuddet til et glidende generationsskifte, hvor fire ejere bliver til to. Søskendeparret Annette Aa Jensen og Hans Erik Aa, som er børnebørn af virksomhedens stifter, har solgt deres andele i virksomheden til direktør Jonas Madsen og Henrik Lodberg Jensen, som udover at være produktionsdirektør og General Manager i Hans Aa A/S’ afdeling i Polen også er søn af Annette Aa Jensen og dermed fjerde generation i virksomheden.
-Vi kan heldigvis stadig trække på både Annette i administrationen og Hans Erik som produktionsansvarlig i mange år frem, siger Jonas Madsen.
Annonce

2020 tegner godt

I indeværende regnskabsår forventer koncernen, som efterhånden nærmer sig 200 fuldtidsansatte, fortsat positiv vækst. Koncernen havde i 2019 i gennemsnit 185 medarbejdere, hovedparten i udlandet, mens tallet året før var 167 ansatte.

Virksomheden

Sejlmagervirksomheden Hans Aa – Vase A/S er i dag specialister i presenninger til alle former for industri, men særligt vindmølleindustrien er en solid aftager af presenninger til vinger, naceller og tårne under transport.

Hans Aa Group beskæftiger godt 200 medarbejdere fordelt på administrations- og udviklingsafdeling i Esbjerg, udvikling og produktion i Polen og produktion i Kina.

-Vi følger vores strategi med at investere i dygtige medarbejdere og udbygge vores kompetencer. Vi har indledt året stærkt på tværs af alle industrier og markeder, og selv om der er tilført en vis usikkerhed i forbindelse med corona-situationen, har vi hverken haft behov for at hjemsende eller søge hjælpepakker. Vi har faktisk udvidet med en ekstra fabrik i Kina, som skal tilføre nye kompetencer. Samlet set har vi bestemt positive forventninger til året, siger Jonas Madsen.
Hans Aa Group Holding ApS havde med udgangen af regnskabsåret en egenkapital på næsten 40 millioner kroner.
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Han sagde nej til landsholdet: Esbjergs måske bedste forsvarsspiller gennem tiderne er død

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Barejer oplever flere stoffer i nattelivet: Nu efterlyser han samarbejde med andre barer

Haderslev For abonnenter

Efterskolen satte hjerterne i brand: Ti år efter skal Laura og Frederik giftes

Tønder

Skiftedag: Kendt Tønder-kok i spidsen for nyåbnet restaurant i Skærbæk

Vejen

Bilentusiaster skynder sig langsomt: Lokal gruppe vil vise lir og lækre detaljer ved træf på Assersbølgård

Kolding For abonnenter

Han er firmaets mand og en "uddødende race": Nu kan revisor fejre 50-års jubilæum i samme virksomhed

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

EfB

Helsingør svækket til møde med EfB

Esbjerg

Jan vil boykotte hjerteklubben EfB efter træner-ballade: - Så længe ledelsen støtter en voldskultur, lægger jeg ikke en eneste krone i kassen

Danmark

Albert Dyrlund er død: Youtuberen drømte om opmærksomhed, men ville også gerne af med den

Aabenraa

16-årige pige fundet: Politiet var bekymret for hende

Aabenraa For abonnenter

Der er 51 år imellem dem: Biavl førte til venskab mellem Alexandra og Egon

EfB

Paul Conway holdt sit løfte til avisen: Nu er der kontakt mellem EfB og van der Vaart

Annonce