Annonce
Vejen

Sundheden kom op i det røde felt

70 kvinder og mænd og enkelte børn mødte søndag op til gospelsang og lysgudstjeneste i Sct. Peders Kirke i Holsted St. Foto: Steen Rasmussen
70 mødte søndag op til gospel-træf med Janne Wind som en meget inspirerende dirigent i Sct. Peders Kirke i Holsted St.
Annonce

HOLSTED: Søndagens store succes med Lys- og Gospelgudstjenesten i Sct. Peders Kirke i Holsted St. kalder på en gentagelse! Hele 70 kvinder og mænd og et par halvstore piger mødte op til arrangementet, som var sat i søen af menighedsrådet og med Janne Wind som dirigent og indpisker.

Hun mener i ramme alvor, at man kan synge sig sund, og hvis det er tilfældet, så er både deltagerne i koret og ved den afsluttende Lysgudstjenester blevet ikke så lidt bedre tilpas. Med et smittende humør fik dirigenten et rytmisk og meget iørefaldende musikprogram indstuderet på blot tre timer, før det blev præsenteret ved gudstjenesten.

Når den enkelte mærker den dybere nærvær, begejstring og fællesskab i samværet om sangen, synger man sig sundere, lyder Janne Winds budskab.

Med få, letanvendelige redskaber og kreative vinkler fra musikkens verden kan man optimere timing, tempo, puls, tillid og sammenspil i et fællesskab.

- l en tid, hvor fokus mere end nogensinde er på nedskæringer og bundlinje, skal der tilføres noget, der styrker energi og arbejdsglæde.

Med mere end 400 workshops, seminarer og foredrag for korsangere, virksomheder, teams og ledere gennem de sidste 20 år er Janne Wind en kompetente og sikre guide til fornyet energi og stemning i enhver forsamling.

Det blev bevist søndag, hvor sognepræst Helle Yskes ledede gudstjenesten, mens tusmærket sænkede sig udenfor.

Sanger, korleder og komponist Janne Wind ledede gospel-træffet i Sct. Peders Kirke i Holsted St. Foto: Steen Rasmussen
Den yngste var ni, og den ældste var vist i 80'erne. Og det hele gik op i en formidalbel og smuk enhed. Foto: Steen Rasmussen
Gospel får humøret op i det røde felt. Foto: Steen Rasmussen
Korsangerne øvede i fire timer, før koret medvirkede i Lysgudstjenesten i Sct. Peders Kirke. Foto: Steen Rasmussen
Tenorerne og basserne. Foto: Steen Rasmussen
Janne Wind bruger hele kroppen, når hun instruerer gosperkoret. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

22-årig var blevet afhængig af at true småpiger til sex-optagelser: Jeg er glad for, jeg blev anholdt

Esbjerg

Redderne fra Ribe er fundet: Familien til tysk turist siger tak efter hjælp ved voldsomt hjertestop

Annonce