Annonce
Erhverv

Tønder-virksomhed kåret som årets mest innovative i kæmpekoncern

Tommy Seeberg, administrerende direktør for Hydro Precision Tubing Tønder, fik overrakt beviset for, at han står i spidsen for virksomheden bag årets mest innovative produkt i hele Hydro-koncernen af øverste chef Hilde Merete Aasheim - netop kåret som verdens 13. mest indflydelsesrige forretningskvinde af det amerikanske magasin Fortune. Pressefoto
Hydro Precision Tubing Tønder har udviklet en lettere og stærkere type stivere til biler, som snart vil være at finde i alle nye BMW'ere. Produktet er samtidig kåret som årets mest innovative af slagsen i Hydro-koncernen med 35.000 medarbejdere på verdensplan.

TØNDER/OSLO: Tommy Seeberg, administrerende direktør, fik sig en stor overraskelse, da han deltog i den verdensomspændende Hydro-koncerns årlige topchef-møde i slutningen af september.

Mødet foregik i Oslo, hvor de 300 øverste ledere for organisationen med 35.000 medarbejdere samlet set satte hinanden stævne, og hvor årets priser for bedste resultater, bedste sikkerhedstiltag og bedste innovationer i koncernen blev uddelt. Her var Hydro Precision Tubing Tønder nomineret som én af 140 virksomheder, og Tønder-direktøren blev kaldt på scenen som vinder af innovationskategorien.

Hydro Precision Tubing har udviklet et nyt produkt til BMW - nærmere bestemt stivere, der er både lettere og har større styrke end det tidligere produkt på markedet. Produktet vil i fremtiden komme til at sidde i alle nye BMW-modeller.

- Det er et stort gennembrud for os, og vi har lige bygget vores produktionslinje op, så vi er klar til at sætte produktionen i gang i stor skala sidst på året, siger Tommy Seeberg.

Og det er altså ikke kun som ekstern samarbejdspartner som BMW, der glæder sig over de innovative tanker fra Tønder. Også øverst oppe i det interne Hydro-hierarki vækker de nye stivere begejstning.

- Jeg havde absolut ikke forventet, at vi ville vinde. Min egen favorit var vores brasilianske virksomhed, der er kommet langt med en ny filterteknologi, forklarer en positiv overrasket Tommy Seeberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Folketingsmedlem søgte svar hos miljøministeren: Der er så meget gift og svovlbrinte i Lillebælt, at der faktisk er dødt

Annonce