Annonce
Sønderborg

Tak til HedeDanmark

Annonce

Læserbrev: Sidste år og i år gjorde jeg en medarbejder fra HedeDanmark opmærksom på, at der på deres arbejdsområde voksede vildtvoksende orkideer. Hun og kollegaerne ville meget gerne tage hensyn og i dag blomstrer der flere over en meter høje gøgeurter. Mange tak for denne hensyntagen.

Denne tak gælder også for bl.a. Menighedshuset Østergade, HKS Invest og andre private husejere omkring Kongevejen og Sundqistgaden, pedellen for Amtsgymnasiet som i de seneste år var opmærksom på urterne samt gartnerne på Sct. Marie kirkegården.

Naturen er i høj grad vores fælles ansvar og det er rart at folk ”i stilhed” tænker og handler ansvarligt og sørger for at Sønderborg også i fremtiden forbliver ”Orkideernes by”.

Gad vide om de ansvarlige for den fremtidige nye parkeringsplads ved Reimerskolen også tænker grønt? Hvad med bl.a. de store flotte takstræer? Er de en integreret del i planlægning eller skal de bare fjernes?

Takstræer er ikke alene nogle smukke træer, men de har siden tidernes morgen også haft en kulturel betydning, som vi burde værne om. Så hvordan forholder vi os til vores ”grønne kulturelle arv”?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce