Annonce
Team Esbjerg

Team Esbjerg kridter skoene sammen med ny medejer

Peter Jørgensen bliver nu en af i alt tre klubejere i Team Esbjerg Elitehåndbold A/S. Foto: Orla Lund
Peter Jørgensen, der står bag skomærket Sketchers på det nordiske marked, er indtrådt som ny medarbejder af Team Esbjerg Elitehåndbold A/S.

TEAM ESBJERG: Der skal penge til, hvis man skal drive et af landets allerbedste håndboldhold og har ambitioner om stå endnu stærkere i fremtiden.

Det er de godt klar over i Team Esbjerg, der i weekenden sikrede sig en udesejr i Champions League mod polske Perla Lublin på 28-22, hvor den altoverskyggende ambition er at genvinde det danske mesterskab.

- Vi skal hvile på så solidt et fundamanet som overhovedet muligt på vores videre færd, understreger bestyrelsesformand Bjarne Pedersen.

Han glæder sig derfor meget over, at Peter Jørgensen, der i snart 15 år med stor succes har distribueret det kendte skobrand, Skechers, på det nordiske marked, er indtrådt som nye medejer af Team Esbjerg Elitehåndbold A/S.

Hans virksomhed, Sports Connection A/S, udvidede i foråret samarbejdet med Team Esbjerg ved at indgå en hovedpartneraftale. Nu tager Peter Jørgensen det ultimative skridt og bliver sidestillet ejer af selskabet bag håndboldklubben på linje med Pedersen Gruppen og Blue Water Shipping.

- Det er med stor glæde, at vi nu indgår i ejerskabet. Vores samarbejde har udviklet sig særdeles positivt i de seneste fem år, så forhåbentlig kan vi komme med ny energi og bidrage til, at Team Esbjerg vinder endnu flere titler i de næste år, siger Peter Jørgensen.

- I min virksomhed går vi hver dag på arbejde med en ambition om at gøre det endnu bedre. Det gør Team Esbjerg også. Vi tør sætte sig ambitiøse mål, og vi deler også værdier, når det gælder den positive ånd og åbenhed.

Han ønsker med sit kapitalindskud at honorere stemningen og den massive lokale opbakning, Team Esbjerg møder i Blue Water Dokken ved hver hjemmekamp.

- Vi har Danmarks bedste hjemmepublikum. Det er altid dejligt at være en del. Det sportslige er der også virkelig tjek på, og jeg er meget begejstret for, at der lige er lavet en ny aftale med cheftræner Jesper Jensen.

Den lokale opbakning

Team Esbjergs bestyrelsesformand, Bjarne Pedersen, betoner, hvor vigtig den lokale opbakning til Team Esbjerg er, både hvad angår publikum og forretningsmæssigt.

- Vi er meget glade for at få ejeren af en stor, lokalt forankret virksomhed med som aktionær. Det er en markering af, at vi står på et solidt fundament i Esbjerg-området, og at vi er sammen om at bringe Team Esbjerg og kvindehåndbolden i Sydvestjylland videre mod nye mål. Kombineret med tilgangen af mange nye sponsorer i 2019 står vi nu stærkere i forhold til at indfri de sportslige ambitioner i dansk og europæisk klubhåndbold, siger Bjarne Pedersen.

Bestyrelsesformanden ønsker en bred ejerkreds i Team Esbjerg, og han vil ikke afvise, at flere aktionærer kan komme til.

- Når vi løfter i flok, når vi længst. Og jeg ser gerne, at vi måske bliver en ejer eller to mere. Desuden er vi fantastisk glade for, at vi i alt har omkring 270 sponsorer. Det er altafgørende. Vores mål er at nå op på 300 sponsorer.

Den ændrede sammensætning af ejerkredsen er en realitet efter en ekstraordinær generalforsamling, hvor direktør Bjarne Lund med sit selskab, Graakjær Lund Holding A/S, har ønsket at udtræde af selskabet.

Team Esbjerg har et årligt budget på lige knapt 20 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Kvinde anholdt med favnen fuld: Sigtet for at stjæle indbo og ejendele fra sammenstyrtet hus

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce