Annonce
SønderjyskE Fodbold

Tidligere Kolding IF-målmand træner med i SønderjyskE

Jens Rinke (i gult) og Kolding IF mødte i januar SønderjyskE i en træningskamp i Haderslev. Nu træner Rinke med SønderjyskE-logo på brystet på den samme kunstgræsbane. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Kontraktløse Jens Rinke holder handskerne varme i SønderjyskE, hvor andenmålmanden er på vej tilbage fra en skade. Om det skal blive til mere, end blot en træningsaftale er endnu uvist.
Annonce

SønderjyskE: De sidste bolde på SønderjyskE's træningsbane blev torsdag samlet op af en målmand, der på én gang er ny og velkendt i klubben.

Iført orange Uhlsport-handsker stod 29-årige Jens Rinke for den sidste del af oprydningen efter formiddagstræningen. Ikke fordi han ville være flink, men fordi han netop havde tabt et spil "overligger".

Jens Rinke træner i øjeblikket med i SønderjyskE, efter at han fra 1. februar ikke længere er på kontrakt i Kolding IF.

- Han er endt i en ærgerlig situation med Kolding. Han er et velkendt ansigt her i klubben, og jeg kender ham fra min tid på heden (i FC Midtjylland, red.), fortæller cheftræner Glen Riddersholm.

- Vi har en situation, hvor Nikola Mirkovic stadig er på vej tilbage fra en skade. For at kunne have målmænd nok til træning, så står Rinke standby de gange, vi har brug for ham, indtil han finder en aftale med en klub. Han er her for at holde sig i gang. Vi tager med glæde imod hans hjælp.

Lige nu er aftalen blot, at Jens Rinke træner med. Der er ikke afklaring på, om det skal blive til mere.

- Det er endnu uvist, siger Glen Riddersholm.

Han forventer, at Mirkovic er klar til at sidde på bænken på søndag mod Hobro som reserve for Sebastian Mielitz.

Annonce

Ud at mærke bolden

1. divisionsklubben Kolding IF har skruet op på deltid, og det kunne førstemålmanden Rinke ifølge Kolding IF's hjemmeside ikke få til at hænge sammen med jobbet.

Jens Rinke har ikke fundet en ny klub, og derfor passer det ham godt at kunne hjælpe til i SønderjyskE.

- Efter mit brud med Kolding 1. februar har jeg ikke haft noget sted at holde mig i gang. Jeg har snakket lidt med Glen og Toivo (Vadum, målmandstræner, red.). Vi fandt ud af en løsning i de her dage i vinterferien, så jeg kunne komme ud at mærke bolden lidt igen og mærke stemningen, siger målmanden.

- Jeg er glad for at få muligheden.

Han håber på en snak og en evaluering med klubben i den nærmeste fremtid.

- Vi skal evaluere lidt på det. Så må vi se, hvad der kan komme ud af det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce