Annonce
Sønderborg

Tidligere V-profil vil stille op for Slesvigsk Parti

Flere kender også Tom Holden som pub- og diskoteksejer i Sønderborg. I to perioder sad han i byrådet for Venstre. Nu stiller han op for Slesvigsk Parti. Arkivfoto: Anders Kibbel
Med knap ét år til kommunalvalget skifter 38-årige Tom Holden fra Venstre til Slesvigsk Parti. I 2017 blev Holden ikke genvalgt efter to perioder i byrådet, men nu forsøger han et comeback i det sønderjyske parti.

Sønderborg: Tom Holden skifter partibogen ud og melder sig på banen for Slesvigsk Parti.

- Jeg har søgt og fundet et politisk ståsted, hvor det at arbejde ind mod og over midten ligger i partiets DNA, og hvor indhold er vigtigere end partifarve. Jeg kan se mig selv i partiprogrammet – et mere nuanceret og handlingsorienteret program, der er retningsvisende, men også giver plads til et personligt engagement uden at være ideologisk fastlåst, siger Tom Holden i en pressemeddelelse udsendt af Slesvigsk Parti.

Han sad i byrådet for Venstre i to perioder fra indgangen i 2010 til udgangen af 2017.

Annonce

En enig indstilling

Slesvigsk Parti har torsdag aften været enig om at indstille ham som kandidat til kommunalvalget.

- Toms partiskifte er en gevinst og vi er glade for at han har tilbudt at stille op til næste års kommunalvalg. Jeg kender ham fra byrådsarbejdet gennem otte år som en stærk kultur- og erhvervspolitiker og god samarbejdspartner i forskellige udvalg, siger gruppeformand Stephan Kleinschmidt.

- I min tid som formand for Børn & Unge-udvalget så jeg eksempler på, hvor systemet havde fejlet eller var for trægt op imod en foranstaltning eller tvangsfjernelse. Der vil jeg fortsat bruge noget af min energi og erfaring, tilføjer Tom Holden.


Jeg har søgt og fundet et politisk ståsted, hvor det at arbejde ind mod og over midten ligger i partiets DNA og hvor indhold er vigtigere end partifarve.

Tom Holden


Slesvigsk Partis nye mand ser sig fortsat som borgerlig – ligesom han også ser sit nye parti som et regionalt parti, der er bygget på et borgerligt fundament. Han smækker ikke med døren i Venstre, men rækker hånden ud til samarbejde.

- Jeg ønsker Venstre og den nye spidskandidat, Ellen Trane Nørby alt godt samtidig med, at jeg ønsker at bidrage til et godt samarbejde på tværs.

Tom Holden

Tom Holden bor sammen med kæresten Julie og sønnen Viggo på tre år i Hørup.

Holden er i dag Partner i Rekom A/S, der ejer og driver 124 steder i norden, heriblandt Heidis Bierbar, Brøggeriet, Lola og Rabalderbar i Sønderborg.

Han har været restauratør i 15 år og blandt andet ejet Penny Lane og Buddy Holly i Sønderborg samt Pionerbar i Tønder og Varde.

Tom Holden fik 220 personlige stemmer ved valget i KV2017, hvad der dog ikke rakte til en ny plads i byrådet for Venstre. Han sad forud i byrådet i to perioder fra 2009.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce