Annonce
Aabenraa

Tilløbsstykke: Walter delte gratis hotdogs ud

Walter Jürgensen var ét stort smil, da han og Christa lørdag havde inviteret til åbent hus og gratis hotdogs i den nye HavneGrillen. Foto: Mette Thomsen 
Annonce

Aabenraa: Det var lidt af et tilløbsstykke, da Aabenraas populære pølsemand Walter Jürgensen og hans hustru Christa lørdag eftermiddag bød på gratis hotdogs i anledning af, at de fredag i sidste uge rykkede ind i deres nye HavneGrillen blot få meter fra, hvor den gamle stod.

Halvvejs gennem de fire timer, som det åbne hus var sat til at vare, var der allerede langet 300 hotdogs over disken, og Walter Jürgensen forventede, at der såmænd nok ville være delt 500 ud, inden dagen var omme.

Han nød det store rykind i fulde drag og lod for en gangs skyld hotdogs være hotdogs og tog sig i stedet tid til at gå rundt og hilse på de mange gæster.

- Det er virkelig blevet godt her. Vi har jo betydeligt mere plads, men det er jo lige som at flytte i et nyt hus: Man skal lige finde ud af, hvor tingene er, sagde han med et smil, der ikke blev mindre, da han skulle svare på, hvordan det er gået den første uge på den nye lokation.

- Det er gået meget bedre, end vi havde regnet med. Vi har faktisk fordoblet omsætningen, og nu håber vi selvfølgelig bare, at det fortsætter, sagde den 77-årige hotdogmester, der er still going strong.

Reception. HavneGrillen Aabenraa. Ejer Walter Jürgensen deler gratis hotdogs ud.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce