Annonce
Esbjerg

To af tre kandidater til Årets Ejerleder i Syddanmark er fra samme by

Lasse Nielsen og Martin Heinze (øverst) er med deres succesforretning, Rack Buddy, blandt de sidste tre kandidater til at blive Årets Ejerleder i Region Syddanmark 2021. Det samme gælder Kenneth Hagelskjær, indehaver af Esbjerg Maritime Service.
Ledende personligheder fra to Esbjergvirksomheder er med i kampen om at blive Årets Ejerleder 2021, hvor temaet er bæredygtighed.

Esbjerg: For cirka syv år siden blev indehaveren af helikoptervirksomheden Bel Air, Susanne Hessellund, kåret som Årets Ejerleder i Danmark. Nu har landets femtestørste by igen muligheden for at få titlen som Årets Ejerleder.

Ihvertfald er to ud af tre udvalgte finalister til Årets Ejerleder i Region Sydjylland fra Esbjerg. Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag Årets Ejerleder, som afholdes for 18. gang. Årets tema er bæredygtighed.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Annonce

Den første finalist fra Esbjerg er de to tidligere EfB’ere Martin Heinze og Lasse Nielsen fra RackBuddy ApS. De har udviklet RackBuddy, der laver garderobeløsninger, fra en garagevirksomhed til nu at have to showrooms i Esbjerg og København

I indstillingen hedder det blandt andet: ”Martin og Lasse har formået at udvikle en idé til en virksomhed, udvikle virksomheden og ikke mindst udvikle dem selv som ejerledere. De prioriterer teamet højere end noget andet og er meget opmærksomme på, hvilke kompetencer de har, og hvilke de mangler. De har derfor nedsat et advisoryboard med Danish Network Association, hvor eksterne deltagere med kompetencer indenfor økonomi, kreativitet og salg deltager i månedlige møder. Det har været med til at udvikle de to ejerledere både som ledere og ejere.

To to Esbjergfirmaer er oppe i mod i region Syddanmark er Knud Majgaard Jensen, Anders Jensen & Palle Jensen fra Autocentralen.com A/S i Kolding.

Fra artiklen

”Det er vigtigt for Martin og Lasse, at alle skal føle sig som en del af deres team. Derfor har alle en buddy, ligesom de arbejder med antimobning og senest er påbegyndt samarbejder med skoler. RackBuddy har udfaset brugen af plastik ved at fremstille genanvendelig emballage.

Fokus på kvinder

Den anden finalist fra Esbjerg er Kenneth Hagelskjær fra Esbjerg Maritime Service ApS. Her hedder det i indstillingen:

”Kenneth Hagelskjær er indbegrebet af en ægte iværksætter og ejerleder. Han har vist vilje, evne og mod på vejen mod at skabe en virksomhed med overskriften: "Det skal være sjovt". Kenneth er motiverende og nærværende i sit lederskab, og det er vigtigt for ham at være tilgængelig, synlig og have det rigtige team sammensat. For at opnå det optimale team har Kenneth et særligt fokus på at få flere kvinder ansat.”

De to Esbjergfirmaer er i region Syddanmark oppe med er Knud Majgaard Jensen, Anders Jensen og Palle Jensen fra Autocentralen.com A/S i Kolding.

Vinderen kåret den 3. november i Vejle, syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 18. november 2021.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Tyveri af damecykel førte til dom for narkohandel: 49-årig mand havde rygsækken fuld af stoffer og penge

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Kolding får endnu et kviktestcenter - det åbner torsdag nord for bymidten

Erhverv For abonnenter

Gigantisk byggeri har indhentet forsinkelse: Viking Link når milepæl med 15.000 m2 under tag

Sønderborg

Læsere undrer sig: Må varebiler køre i begge retninger på gågaden

Varde For abonnenter

Rollator-bande på tur: Den ældste er 95 år – og nu overvejer rollatordamerne at besøge et værtshus

Løvkvist: Messerschmidt kæmper for at vriste magten ud af døende hænder

Esbjerg For abonnenter

Hård kritik af Fanøs Plejecenter: Vores demente far lå hjælpeløs på gulvet

Navne

40 års tæt samarbejde nærmer sig sin afslutning

Esbjerg

Ni elever i samme klasse smittet på ni dage: Hvorfor bliver årgangen ikke hjemsendt og testet?

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Aabenraa For abonnenter

Mennesket bag monarken: Forfatter gav indblik i dronningens liv med op- og nedture

Haderslev For abonnenter

Poser med kokain og heroin blev smidt ud af lejlighed på 2. sal, da politiet sparkede døren op

Nordtyskland

Så er byggeriet af den faste forbindelse startet i Tyskland

Annonce