Annonce
Varde

Transportselskab med fire ansatte gik konkurs:  Firmaet kørte i den sidste tid med leaset materiel

Vognmandsfimaet ligger i området øst for Ølgod. Google Maps
Hverken direktør eller andre repræsentanter for MM Transport ved Ølgod mødte op i Skifteretten, da firmaet blev taget under konkursbehandling.
Annonce

Ølgod: Direktøren har trukket sig fra selskabet, men mødte heller ikke op i Skifteretten i Esbjerg i en konkurssag.


Det skyldes gæld til skattevæsenet.

Malene Buch Andersen, advokat


MM Transport ApS med adresse nær Krusbjerg øst for Ølgod er ved et møde i Skifteretten onsdag den 13. januar taget under konkursbehandling.  Men Steffen Krygermeier, som i tiden op til konkursen var direktør i selskabet, mødte ikke op i retten.

Han var ellers forkyndt, som det hedder i retssprog. Det betyder, at skifteretten har sikret sig, at indkaldelsen til retten er nået frem til i dette tilfælde Steffen Krygermeier. Nu står Kristina Madeleine Krygermeier opført som direktør i det konkursramte selskab. Hun er desuden anført som reel ejer af anpartsselskabet.

MM Transport har adresse i området ved Krusbjerg øst for Ølgod. I oktober var der fire ansatte i anpartsselskabet, mens der først på året blot var én ansat i selskabet. I den sidste del af firmaets levetid blev der altså ansat personale - tre i alt.

Annonce

Leaset materiel

Det er advokat Chresten Haugaard fra firmaet Penta Advokater, der er kurator i konkursboet, men i praksis er det advokat Malene Buch Andersen fra samme firma, der arbejder med sagen. Hun oplyser, at firmaet i tiden før konkursen leasede materiel.

Det er Gældsstyrelsen, der har begæret MM Transport ApS konkurs.

- Det skyldes gæld til skattevæsenet, siger Malene Buch Andersen.

JydskeVestkysten har søgt aktindsigt i sagen i Skifteretten i Esbjerg. Her viser det sig, at sagen fremmes som det hedder - altså behandles hurtigt. Det skyldes, at selskabet ikke mødte op under konkursbehandlingen. I skifteretten ved man altså ikke, om selskabet har værdier.  Det spørger man typisk om under et sådant retsmøde.

Selskabet MM Transports historie går tilbage til 2003.

JydskeVestkysten har forsøgt at få en kommentar fra selskabet, men der er ikke ringet tilbage efter en besked er afleveret på selskabets adresse.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce