x
Annonce
Billund

Tredje direktør på få måneder siger farvel til Billund Kommune

Lauge Clemmensen har arbejdet i to år i Billund Kommune. Han skifter nu til Silkeborg. PR-foto: Billund Kommune
Direktør for teknik og stabe i Billund Kommune, Lauge Clemmensen, har fået nyt job. Det er den tredje direktør, der forlader Billund Kommune på få måneder.

Billund Kommune: Endnu engang skal Billund Kommune på jagt efter en ny direktør.

Efter to år som direktør for teknik og stabe i Billund Kommune skifter Lauge Clemmensen således den 1. maj til en stilling som medlem af koncerndirektionen i Silkeborg Kommune, hvor han bor.

- Det har været et svært valg, for ingen skal være i tvivl om, at jeg er kommet til at holde af Billund Kommune, af medarbejderne og af samarbejdet med direktør-kolleger og politikere, men muligheden for at komme til at være en del af koncerndirektionen i min egen hjemkommune er ikke en, der opstår hvert år, siger Lauge Clemmensen, via en pressemeddelelse fra Billund Kommune.

Selv om det kun bliver til to år i Billund, tager Lauge Clemmensen rigtig meget positivt med, mener han:

- At arbejde med et af Danmarks højeste anlægsbudgetter i forhold til antal indbyggere giver konstant travlhed både i teknik- og miljø, men så sandelig også i stabene, og jeg tager mange gode erfaringer og minder med herfra, siger Lauge Clemmensen endvidere i pressemeddelelsen.

Annonce

Direktør for teknik og stabe

Direktørområdet teknik og stabe i Billund Kommune omfatter cirka 125 medarbejdere fordel på afdelingerne teknik og miljø, økonomi, personale og indkøb samt digitalisering og organisation.

Jobjagt i kommunen

Dermed skal Billund Kommune på jagt efter en ny direktør for tredje gang på kun få måneder.

Først stoppede Jan Møller Iversen, direktør for voksne, da han gik på pension ved udgangen af januar, og pr. 1. marts skiftede Thomas Reintoft, børne- og ungedirektør, til en stilling som socialdirektør i Kolding.

- Nu mister vi Lauge Clemmensen med udgangen af april. Det vil kunne mærkes i direktionen og organisationen, for det er en dygtig direktør og god kollega, vi skal sige farvel til. Det er ærgerligt, men samtidig kan vi også med en vis stolthed konstatere, at direktører fra Billund Kommune er i høj kurs, siger Ole Bladt-Hansen i pressemeddelelsen.

Børnedirektør snart på plads

Thomas Foged tiltrådte 15. februar som direktør for Voksne, og Billund Kommune er lige nu i gang med at ansætte en ny børne- og ungedirektør.

Ifølge kommunen er man udfordret af coronavirus i forhold til at møde ansøgerne personligt i ansættelsesudvalget, men håbet er, at vedkommende kan være på plads 1. juni.

Sideløbende går den nye proces i gang med at finde en afløser for Lauge Clemmensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Annonce