Annonce
Billund

Tredje direktør på få måneder siger farvel til Billund Kommune

Lauge Clemmensen har arbejdet i to år i Billund Kommune. Han skifter nu til Silkeborg. PR-foto: Billund Kommune
Direktør for teknik og stabe i Billund Kommune, Lauge Clemmensen, har fået nyt job. Det er den tredje direktør, der forlader Billund Kommune på få måneder.
Annonce

Billund Kommune: Endnu engang skal Billund Kommune på jagt efter en ny direktør.

Efter to år som direktør for teknik og stabe i Billund Kommune skifter Lauge Clemmensen således den 1. maj til en stilling som medlem af koncerndirektionen i Silkeborg Kommune, hvor han bor.

- Det har været et svært valg, for ingen skal være i tvivl om, at jeg er kommet til at holde af Billund Kommune, af medarbejderne og af samarbejdet med direktør-kolleger og politikere, men muligheden for at komme til at være en del af koncerndirektionen i min egen hjemkommune er ikke en, der opstår hvert år, siger Lauge Clemmensen, via en pressemeddelelse fra Billund Kommune.

Selv om det kun bliver til to år i Billund, tager Lauge Clemmensen rigtig meget positivt med, mener han:

- At arbejde med et af Danmarks højeste anlægsbudgetter i forhold til antal indbyggere giver konstant travlhed både i teknik- og miljø, men så sandelig også i stabene, og jeg tager mange gode erfaringer og minder med herfra, siger Lauge Clemmensen endvidere i pressemeddelelsen.

Direktør for teknik og stabe

Direktørområdet teknik og stabe i Billund Kommune omfatter cirka 125 medarbejdere fordel på afdelingerne teknik og miljø, økonomi, personale og indkøb samt digitalisering og organisation.
Annonce

Jobjagt i kommunen

Dermed skal Billund Kommune på jagt efter en ny direktør for tredje gang på kun få måneder.

Først stoppede Jan Møller Iversen, direktør for voksne, da han gik på pension ved udgangen af januar, og pr. 1. marts skiftede Thomas Reintoft, børne- og ungedirektør, til en stilling som socialdirektør i Kolding.

- Nu mister vi Lauge Clemmensen med udgangen af april. Det vil kunne mærkes i direktionen og organisationen, for det er en dygtig direktør og god kollega, vi skal sige farvel til. Det er ærgerligt, men samtidig kan vi også med en vis stolthed konstatere, at direktører fra Billund Kommune er i høj kurs, siger Ole Bladt-Hansen i pressemeddelelsen.

Annonce

Børnedirektør snart på plads

Thomas Foged tiltrådte 15. februar som direktør for Voksne, og Billund Kommune er lige nu i gang med at ansætte en ny børne- og ungedirektør.

Ifølge kommunen er man udfordret af coronavirus i forhold til at møde ansøgerne personligt i ansættelsesudvalget, men håbet er, at vedkommende kan være på plads 1. juni.

Sideløbende går den nye proces i gang med at finde en afløser for Lauge Clemmensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Abdul gik efter et multikulturelt gymnasiemiljø: - Her følte jeg mig mest velkommen

Annonce