Annonce
EfB

Trods nedrykning og trænerkaos: EfB holder på sportschefen

Jimmi Nagel Jacobsen måtte efter nederlaget i Hobro 28. juni konstatere, at nedrykningen var en realitet - nu starter genopbygningen frem mod den nye sæson i 1. division. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Jimmi Nagel Jacobsen får ansvaret for at forme EfB’s hold i 1. division. Direktøren har stadig fuld tillid til ham, selv om han erkender, at en stor del af ansvaret for nedturen i den forgangne sæson skal placeres hos sportschefen.
Annonce

Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen bliver manden, der skal finde EfB’s nye træner og sammen med træneren forme det hold, der skal få klubben op i superligaen igen i den kommende sæson.

Det fastslår direktør Brian Knudsen.

- Som jeg tidligere har sagt, har alt været i spil, og alt har været til diskussion, efter vores nedrykning, men vi har stadig tillid til Jimmi, og det har ikke været en overvejelse at skifte ham ud, siger Brian Knudsen.

- Sker det også i erkendelse af, at hvis I fyrede Jimmi Nagel Jacobsen, ville I her kort før den nye sæson stå uden både sportschef og cheftræner?

- Nej, sådan tænker vi ikke, for så ville vi jo planlægge ud fra en nødvendighed og ikke ud fra det, vi tror på. Jimmi bliver, fordi vi tror på, at han kan forme det hold, der skal få os tilbage i superligaen.


Vi ved godt, at Jimmi har været i krydsild, måske endda mere end spillerne, men vi ved også, at han gennem hele perioden har arbejdet hårdt og fortsat vil gøre det for, at EfB hurtigt kan vende tilbage til superligaen.

Brian Knudsen, EfB-direktør


- Men vi er vel enige om, at han ikke var lige heldig med alle sine dispositioner i sidste sæson – I havde blandt andet fire trænere?

- Du har ret i, at vi ikke fik det udbytte af de investeringer, vi foretog os, men hvis vi tager det med trænerne, skal man jo også tænke på, hvad der kunne lade sig gøre, da vi fyrede John Lammers.

- Men han ansatte jo en træner, der spillede et helt andet system?

- Rigtigt, og hvis det havde været muligt at hente en træner, der ville spille det system, John Lammers gjorde, havde vi gjort det, men det var ikke muligt at finde denne træner på dette tidspunkt.

- Men det var jo ikke kun på trænerfronten, han tog fejl, de indkøb, han foretog i sommerpausen sidste år, slog jo slet ikke til?

- Det er nemt at kigge i bakspejlet og sige, at vi skulle have gjort mange ting anderledes. Jeg vil ikke sige, at de ikke slog til, jeg vil sige, at vi ikke fik det udbytte af vores investeringer, vi havde forventet, det er jeg enig i, men dels var det jo et bevidst valg, at vi holdt fast i den stamme, der vandt bronze for os, og dels var der jo også noget økonomi i det. Desværre skuffede resultaterne gennem hele sæsonen og medførte desværre, som alle ved, nedrykning.

- Og du er med på, at I ved at holde fast i Jimmi Nagel Jacobsen, holder fast i den mand, der har været udsat for allermest kritik i sidste sæson?

- Vi ved godt, at Jimmi har været i krydsild, måske endda mere end spillerne, men vi ved også, at han gennem hele perioden har arbejdet hårdt og fortsat vil gøre det for, at EfB hurtigt kan vende tilbage til superligaen.

Jimmi Nagel Jacobsens første opgave bliver at finde den nye træner, der skal gå forrest, når træningen bliver genoptaget den 4. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce