Annonce
Tønder

TV-kendis kan ende i Sydvest-trøje for en god sag

TV-værten Christian Degn skal til pokalfodbold i Tønder. Under optagelsene til Hammerslag-programmerne var han flere gange forbi Tønder sammen med Nybolig-mægler Michael Riis. Arkivfoto: Erik E. Petersen.
Den tidligere "Hammerslag" og nuværende "Hvem vil være millionær"-vært Christian Degn kan havne i en FC Sydvest-trøje til pokalkampen mellem FC Sydvest og Randers FC.

TØNDER: Tirsdag bliver en stor dag for fodboldholdet FC Sydvest, når 2. divisionsholdet skal op mod Superliga-profilerne fra Randers FC i Sydbank Pokalen.

På grund af corona-restriktionerne bliver der ikke fyldt på lægterne til storkampen, men et af ansigterne, der tropper op, bliver et velkendt et af slagsen.

BankParken får nemlig besøg af TV-værten Christian Degn, der er kendt fra programmer som Hammerslag, Nybyggerne og Hvem vil være millionær. Og det er et hav af tilfældigheder, der bringer ham til Tønder.

- Jeg har sagt ja til at være ambassadør for konceptet "Fodboldtrøjefredag", hvor folk møder på arbejde iført fodboldtrøje og giver en donation til Børnecancerfonden. Samtidig med det er der den dejlige pokalturnering, hvor FC Sydvest og Randers FC trækker hinanden. Så er der en, der skriver til mig på Twitter, at FC Sydvest har en spiller, der hedder Christian Degn. Det skynder jeg mig at dele på Instagram, hvor jeg skriver, at man skal glemme alt om Messi og Ronaldo. Ham her kan noget!, siger Christian Degn, der er glødende Randers FC-fan.

De to Christian Degn'er kommer gennem opslaget i kontakt med hinanden, og fodboldspilleren inviterer TV-værten til pokalkamp.

- Det er en lang tur, men jeg tænkte, at det kunne være sjovt. Så slog det mig, at vi jo også har "Fodboldtrøjefredag" i den uge, så måske kunne man bruge det til noget, lyder det fra TV-værten.

Annonce

Kniv i hjertet

I forbindelse med konceptet Fodboldtrøjefredag har Christian Degn valgt at sætte sin egen stolthed på spil.


Jeg synes, at det her kan noget ganske særligt. Det er en sjov måde at gøre noget godt på.

Christian Degn, TV-vært


Hvis FC Sydvest inden tirsdag kan nå at samle mindst 10.000 kroner ind til Børnecancerfonden, så tropper han op i en FC Sydvest-trøje. Et realistisk scenarie, der er lidt en kniv i hjertet for Randers-tilhængeren.

- Randers FC's pressechef så også meget skuffet ud, da jeg fortalte, hvad jeg havde tænkt mig. Så begyndte jeg at snakke om, at vi jo støtter kræftramte børn, og så hjalp det lidt, smiler han.

Gennem sin status som kendis er TV-værten glad for, at han kan være med til at støtte et godt formål alene ved at iklæde sig en fodboldtrøje.

- Hvis jeg skal bruge alt det her kendis-fis til noget, så er det da netop sådan noget som det her, hvor det giver perfekt mening. Og så håber jeg, at kampen tirsdag for alvor kan blive et startskud til konceptet med fodboldtrøjer og støtte til Børnecancerfonden. DR har sagt, at de vil lave noget på det, og konceptet er det første af sin slags i Danmark, understreger Christian Degn.

Annonce

Har en chance

Randers FC er klare favoritter i tirsdagens kamp.

Det er også et faktum, som Christian Degn tilslutter sig, men han er ikke i tvivl om, at FC Sydvest har en chance for at skabe sensationen.

- Det har de absolut. Det er jo lige netop derfor, vi elsker fodbold så meget. På papiret burde det bedste hold altid vinde, men man kan have held på dagen, taktisk snilde og den helt rette indstilling, og så kan pokalturneringen skabe store overraskelser, udtaler han.

Christian Degn er stor fan af de blå heste fra Randers FC, og af samme grund er det lidt af et stik i hjertet at bære modstanderholdets trøje. Foto: Kristian Fredslund/Randers FC

Spørgsmålet til 10.000 kroner er så, hvordan TV-værten tror, kampen ender.

- Det er sådan en kamp, hvor man som Sydvest-spiller ikke kan undgå at blive tændt. Der er tv på, og jeg ville da selv ligge søvnløs natten op til. Jeg håber på en lille Randers-sejr, men jeg tror, at jeg vil komme med et kækt bud med masser af mål. 2-3 til Randers, og så laver Christian Degn begge mål for Sydvest, griner Christian Degn.

Christian Degn under pokalfinalen mellem Randers FC og Esbjerg fB tilbage i 2006, hvor Randers vandt pokalturneringen. Foto: Randers FC
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Nordtyskland

Skole advarer mod ufo-panik

Erhverv For abonnenter

Boligdrømme på Esbjergs kunstige havne-ø kan blive til virkelighed: Længe ventet konklusion på prestige-projekt klar

Annonce