Annonce
Esbjerg

Ukendte gerningsmænd forfulgte 15-årig dreng: Så overfaldt de ham med sten og spark

Lørdag eftermiddag blev en 15-årig dreng og hans veninde overfaldet af ukendte gerningsmænd. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe.
Lørdag blev en ung mand og hans veninde udsat for et groft og angiveligt umotiveret overfald. De endte med at søge tilflugt i en nærliggende Netto-butik. Gerningsmændene er nu eftersøgt af Syd- og Sønderjyllands politi.

ESBJERG: Lørdag eftermiddag, mellem klokken 14.00 og 14.45, blev en 15-årig dreng og hans veninde udsat for et overfald, da de gik en tur ved Lergravssøen i Esbjerg.

Efter at være blevet forfulgt over en længere distance, blev de ved Ringen, ud for nummer 7, angrebet af to ukendte gerningsmænd.

Her blev den 15-årige slået helt op til 15 gange i baghovedet med en sten, og selv om han forsøgte at forsvare sig, faldt han til jorden. Veninden råbte om hjælp, men nede på jorden fortsatte slagsmålet, og den 15-årige blev sparket og slået gentagne gange.

Annonce

Efter længere tids tumlen på fortovet lykkedes det parret at flygte fra gerningsmændene og søge sikkerhed i en nærliggende Netto-butik.

Her hjalp både kunder og personale med behandling af de blødninger, som den unge mand havde pådraget sig under overfaldet. To håndværkere, der var i området, hjalp med bandage, og der blev ringet til venindens mor, som gav et lift til skadestuen, hvor behandlingen kunne fortsætte.

Havde ingen fjender

Den 15-årige havde heldigvis kun pådraget sig småskader og er nu hjemme igen, hvor han og familien forsøger at finde ro efter episoden. Den unge mand fortæller, at overfaldet var umotiveret, men at det virkede som om, de skulle have hævn. Han fortæller desuden, at han hverken har fjender eller kendte nogen af overfaldsmændene.

Det er endnu ikke lykkedes Syd- og Sønderjyllands Politi at fange de to gerningsmænd, men har i en pressemeddelelse udsendt følgende signalement:

Gerningsmand A beskrives som værende fra 15 til 20 år, 160-170 centimeter høj, spinkel til normal af bygning, let brun i huden og med et smalt, markeret ansigt. Han havde en såkaldt skinfadefrisure, hvor håret er kort i siderne og højere i toppen. I dette tilfælde 5 – 8 centimeter højt med midterskilning/sideskilning. Han var iført mørke bukser, mørke, flade sko, en mørk sweater og havde et rødt tørklæde for munden.

Gerningsmand B beskrives som værende 15 til 20 år, 160-170 centimeter høj og spinkel til normal af bygning. Han var iført hue, mørk jakke og havde et blåt mundbind for munden.

Begge talte angiveligt med arabisk accent.

Syd- og Sønderjyllands Politi håber at komme i kontakt med borgere, der har lagt mærke til gerningsmændene i området omkring Lergravssøen samt på Ringen og vidner til hændelsen samt personer, der kan genkende gerningsmændene.

Hvis man har set eller hørt noget, bedes man kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Kommentar: Det er ret forudsigeligt, at Team Esbjerg måtte lade livet

Annonce