Annonce
Vejen

Værker af billedkunstner Pia Buchholtz Hansen kan ses på områdekontoret i Holsted

Billedkunstner Pia Buchholtz Hansen fra Aarhus har bl.a. store menneskeforsamlinger som omdrejningspunkt for sin kunst. Hendes værker kan ses på områdekontoret i Holsted frem til den 12. april. Privatfoto
Annonce

Holsted: Kommunens personalekunstforening KunstVejen viser frem til den 12. april i områdekontorets åbningstid værker af aarhuskunstneren Pia Buchholtz Hansen. KunstVejen skriver om kunstneren: "Gennem de sidste mange år har Pia Buchholtz arbejdet med kunst, fortrinsvis maleri og foto. De seneste malerier er farverige fulde af energi. De har referencer til polypper, molekyler, celler, stjernemasser og mikrober. Hun omsætter inspirationen fra biologi og astronomi til et næsten abstrakt billedsprog, hvor linjeforløb, former og farver skaber et univers, der minder om det kaotiske pulserende liv, som leves i vor tids moderne samfund. Der vises også billeder med omdrejningspunkt omkring store menneskeforsamlinger".

- Der er en særlig energi, når store folkemængder eller grupper af mennesker interagerer, siger Pia Buchholtz.

Pia maler fortrinsvist med olie på lærred i lag på lag, så der skabes kontrast og dybde. De mindste billederer indrammede i fine små hjemmelavede egerammer. På udstillingen vises både nye og ældre værker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Esbjerg

Bisiddere nægtes fortsat adgang til møder på jobcenter: - Uværdigt, at systemet tromler borgerne

Annonce