Annonce
Esbjerg

Varehuschef er stoppet i beskidt Føtex

Morten Frost tiltrådte som varehuschef i Føtex i Smedegade i april 2018. Nu er samarbejdet ophørt. Arkivfoto: Per benny Pauslsen
Morten Frost er stoppet som varehuschef i Føtex i Esbjerg. Salling Group ønsker ikke at af- eller bekræfte, om der er en sammenhæng mellem opsigelsen af samarbejdet og den sure smiley, som varehuset fik ved det seneste kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen.
Annonce

Esbjerg: Morten Frost er ikke længere varehuschef i Føtex i Smedegade i Esbjerg.

Jacob Krogsgaard Nielsen fra kommunikationsafdelingen i Salling Group bekræfter i en mail, at Morten Frost er stoppet og altså ikke længere er den ansvarlige varehuschef i Føtex i Smedegade i Esbjerg.

Han afviser på Salling Groups vegne at gå nærmere ind i sagen, da der er tale om en personalesag.

JydskeVestkysten har således ikke fået svar på to af de spørgsmål, som blev stillet i en mail.

Vi ville gerne have svar på, hvem der p.t. er ansvarlig for butikken i Smedegade, og om der er en sammenhæng mellem Mortens Frosts afsked med varehuset og den sure smiley og bøde på 20.000 kroner i forbindelse med det seneste kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen.

Kontrolbesøg

Fødevarestyrelsens kontrolbesøg i Føtex i Smedegade i Esbjerg har i tre ud af de seneste fire tilfælde medført anmærkninger for overtrædelse af fødevarelovgivningen.

Ved de seneste to kontrolbesøg har årsagen været mangelfuld rengøring, mens der den 8. oktober 2018 blev givet en indskærpelse for markedsføring af varer efter sidste anvendelsesdato.

Den sure smiley og bøden på 20.000 kroner i forbindelse med det seneste besøg den 10. november udløser også opfølgende kontrolbesøg far Fødevarestyrelsen.

Annonce

Mangelfuld rengøring

Ved kontrolbesøget søndag den 10. november blev der konstateret mangelfuld rengøring. Der var madrester på gulvet, der blev fundet belægninger på døre og kanter i mælkekøleren, og der blev konstateret formodet skimmel eller begyndende vækst af skimmel på en rist og på en blæsekøler i mælkekøleren og på hylder i køleren til sodavand.

Det resulterede i en sur smiley og en bøde på 20.000 kroner.

I den forbindelse siger regionschef i Føtex. Kim Askær:

- I Føtex sigter vi altid efter at præsentere det allerbedste, og det har vi ikke helt formået i vores varehus i Esbjerg på det seneste, hvilket også illustreres af den anmærkning, Fødevarestyrelsen har givet butikken. Det retter vi selvfølgelig op på i samarbejde med butikkens dygtige medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Danmark For abonnenter

Kemikalie smadrede ansattes lunger: Nu har medarbejder fået nyt anfald på skandaleramt Varde-fabrik

Annonce