Annonce
Esbjerg

Varehuschef er stoppet i beskidt Føtex

Morten Frost tiltrådte som varehuschef i Føtex i Smedegade i april 2018. Nu er samarbejdet ophørt. Arkivfoto: Per benny Pauslsen
Morten Frost er stoppet som varehuschef i Føtex i Esbjerg. Salling Group ønsker ikke at af- eller bekræfte, om der er en sammenhæng mellem opsigelsen af samarbejdet og den sure smiley, som varehuset fik ved det seneste kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen.

Esbjerg: Morten Frost er ikke længere varehuschef i Føtex i Smedegade i Esbjerg.

Jacob Krogsgaard Nielsen fra kommunikationsafdelingen i Salling Group bekræfter i en mail, at Morten Frost er stoppet og altså ikke længere er den ansvarlige varehuschef i Føtex i Smedegade i Esbjerg.

Han afviser på Salling Groups vegne at gå nærmere ind i sagen, da der er tale om en personalesag.

JydskeVestkysten har således ikke fået svar på to af de spørgsmål, som blev stillet i en mail.

Vi ville gerne have svar på, hvem der p.t. er ansvarlig for butikken i Smedegade, og om der er en sammenhæng mellem Mortens Frosts afsked med varehuset og den sure smiley og bøde på 20.000 kroner i forbindelse med det seneste kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen.

Annonce

Kontrolbesøg

Fødevarestyrelsens kontrolbesøg i Føtex i Smedegade i Esbjerg har i tre ud af de seneste fire tilfælde medført anmærkninger for overtrædelse af fødevarelovgivningen.

Ved de seneste to kontrolbesøg har årsagen været mangelfuld rengøring, mens der den 8. oktober 2018 blev givet en indskærpelse for markedsføring af varer efter sidste anvendelsesdato.

Den sure smiley og bøden på 20.000 kroner i forbindelse med det seneste besøg den 10. november udløser også opfølgende kontrolbesøg far Fødevarestyrelsen.

Mangelfuld rengøring

Ved kontrolbesøget søndag den 10. november blev der konstateret mangelfuld rengøring. Der var madrester på gulvet, der blev fundet belægninger på døre og kanter i mælkekøleren, og der blev konstateret formodet skimmel eller begyndende vækst af skimmel på en rist og på en blæsekøler i mælkekøleren og på hylder i køleren til sodavand.

Det resulterede i en sur smiley og en bøde på 20.000 kroner.

I den forbindelse siger regionschef i Føtex. Kim Askær:

- I Føtex sigter vi altid efter at præsentere det allerbedste, og det har vi ikke helt formået i vores varehus i Esbjerg på det seneste, hvilket også illustreres af den anmærkning, Fødevarestyrelsen har givet butikken. Det retter vi selvfølgelig op på i samarbejde med butikkens dygtige medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

- Jeg er blevet mere sårbar

Leder For abonnenter

JV mener: Bander har kun fortjent foragt

Det er en politisk dom, der fredag faldt ved byretten i København, mener Loyal to Familia. Det er selvfølgelig noget vrøvl. Men det kan egentlig ikke undre, at bandemedlemmerne med deres systematiske lovovertrædelser ikke har respekt for, at vi lever i en retsstat. Her er det heldigvis sådan, at det er uafhængige domstole, der frikender eller dømmer de tiltalte. Fredag var dommen, at et midlertidigt politiforbud mod Loyal to Familia blev gjort permanent, og at banden blev opløst som forening. Og som det er i en retsstat, kan dommen ankes, hvilket Loyal to Familia har gjort. Så sagen fortsætter i Landsretten 1. september, og det er sandsynligt, at den tabende part i den sag vil forsøge at få en endelig afgørelse i Højesteret. Men uanset det videre forløb er det en meget opsigtsvækkende dom, da det er første gang, at en domstol opløser en forening. At danne en forening er en grundlæggende frihedsrettighed i Grundloven. Men Grundloven siger også, at foreninger, der virker ved vold eller søger at nå deres mål med vold, kan opløses ved dom. Det er heldigvis meget svært at få forbudt og opløst en forening i Danmark. Og når det gælder rockergrupper og bander, er det kompliceret for anklagemyndigheden at bevise, at de er foreninger i Grundlovens forstand. Derfor er det ikke domme som den, der fredag faldt mod Loyal to Familia, som kommer til at løse problemet med den den organiserede kriminalitet. Det kræver en konstant kamp fra myndighedernes side, og at vi som samfund ikke falder for fristelsen til at forherlige bander. De har kun fortjent fordømmelse og foragt. Forhåbentlig vil dommen dog øge trygheden for landets øvrige borgere. Det er der brug for. Kriminelle bander skaber masser af ulykke og utryghed med deres tyranniske adfærd i form af trusler, vold og afpresning. At omfanget af ugerningerne er stort, viser det skræmmende store antal medlemmer af bander og rockergrupper, som lige nu er varetægtsfængslet eller afsoner en dom: 372.

Vejen

BJ Agro bygger for millioner

Annonce