Annonce
Esbjerg

Venstreformand i Ribe: Man takker ikke nej til et arrangement på et bryghus

Laurits Tørnæs(tv.), UIla Tørnæs, Preben Rudiengaard og Jesper Frost Rasmussen havde alle lagt vejen forbi Ribe Bryghus tirsdag aften, da Jakob Ellemann-Jensen for første gang besøgte Ribe som formand for Venstre. Foto: Kåre Welinder
75 Venstre-medlemmer havde tirsdag aften lagt vejen forbi Ribe Bryghus for at hilse på Venstre-formand Jakob Ellemann Jensen, der for første gang besøgte området som formand.
Annonce

Ribe: Planlægningen havde været længe undervejs, men tirsdag aften var det endelig så vidt, at Venstres formand, Jakob Ellemann Jensen, for første gang kunne sige goddag til lokale Venstre-medlemmer efter valget til formand.

Som han selv lagde ud med at sige i sin tale, takker man som politiker ikke gerne nej til et medlemsarrangement, der finder sted på et bryghus, men faktisk var aftenen med Jakob Ellemann-Jensen et af de første vælgermøder, der er blevet holdt i Danmark, siden landet lukkede ned i marts på grund af corona.

Også Ribe Bryghus kunne fejre en premiere, da det var første gang efter åbningen i den gamle Remise, at der blev holdt et arrangement af denne størrelse. De fik derfor testet både akustik og nye fadølshaner med hjælp fra 75 Venstre-medlemmer fra lokale bestyrelser, kredsbestyrelser, byrådsmedlemmer og VU’s lokale bestyrelse, der alle virkerede tilfredse med fadøl, grillpølser og smagsprøver fra Jernved Mejeri.

Annonce

Ingen håndtryk

Også Venstre-formanden var glad for, endelig at kunne holde møder ude i landet igen, men der var særligt én ting, han savnede.

- Det er underligt, at når jeg nu er rundt i landet for at hilse på folk, at jeg så kun må hilse ved at slå albuer sammen og ikke give et ordentligt håndtryk. Det ville jeg gerne gøre.

Jakob Ellemann-Jensen skulle blandt andet lytte og tale med de lokale medlemmer om, hvordan Syd- og Sønderjylland har været hårdt ramt af coronaens grænselukning, men han ville ikke nærmere ind på, hvad han ville sige i sin timelange tale på bryghuset, der var lukket for pressen.

- Jeg skal tale lidt om corona, hvad vi arbejder med på Christiansborg og om alle de vanvittige forslag, regeringen vil komme med i efteråret, sagde Jakob Ellemann-Jensen med et smil.

På tur i Midt- og Vestjylland

Ud over Jakob Ellemann Jensen var der taler ved formand og næstformand i Venstre i Esbjerg Kommune, Jan Lagoni og Klaus Sandfeld, brygmester Lars Nielsen fra Ribe Bryghus og mejerist Ole Jørn Frederiksen fra Jernved Mejeri.

Blandt gæsterne var folketingsmedlem Ulla Tørnes og faderen Laurits Tørnæs, regionsrådsformand Stephanie Lose og borgmester Jesper Frost Rasmussen.

Inden besøget i Ribe havde Venstre-formanden besøget folkene bag Skanderborg-festival, virksomheden Give Steel A/S og deltaget ved et officielt stiftelsesarrangement for en nystiftet VU-forening i Ikast-Brande.

Der var fuldt hus på Ribe Bryghus, da Venstre-formand Jakob Ellemann-Jensen tirsdag besøgte Ribe ved et lokalt medlemsarrangement. Foto: Kåre Welinder
Der var grillpølser, godt øl, ostesmagning og masser af Venstre-folk, da formand Jakob Ellemann-Jensen kom på besøg tirsdag aften ved et lokalt medlemsarrangement. Foto: Kåre Welinder
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce