Annonce
Esbjerg

Villaejer og familiefar overlever skud med haglgevær i ansigtet

Her i huset i villakvarteret i Kvaglund bor den 50-årige mand, som kort for midnat natten til søndag blev skudt med et haglgevær. Tre unge mænd er nu varetægtsfængslet i sagen. Foto: Presse-fotos.dk
Tre mænd på 18 år er blevet sigtet og varetægtsfængslet i fire uge for blandt andet drabsforsøg og ulovlig våbenbesiddelse, efter at de natten til søndag mistænkes for at have skudt en villaejer i Esbjerg-forstaden, Kvaglund, med et haglgevær.

Esbjerg: En 50-årig familiefar og villaejer i Hassellunden i Esbjerg-forstaden Kvaglund slipper næppe uden mén, men han har trods alt fortsat livet i behold, efter at han omkring midnat natten til søndag blev mejet ned med skud fra et haglgevær. Skuddet fra haglgeværet ramte den 50-årige mand i overkroppen og i ansigtet, hvor hans ene øje vurderes at have taget varig skade.

Oplysningerne kom frem, da anklager Marianne Bager fra Syd- og Sønderjyllands Politi søndag præsenterede ikke færre end tre sigtelser for de tre unge formodede gerningsmænd ved et grundlovsforhør, som af hensyn til den videre efterforskning foregik bag lukkede døre.

De tre mænd, som politiet havde anholdt mindre end en time efter skudepisoden, blev efterfølgende varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drabsforsøg, ulovlig våbenbesiddelse samt vold af særlig rå og farlig karakter mod et offer i forbindelse med en hændelse ved Lergravssøen i det østlige Esbjerg tidligere på dagen.

Annonce

To af de sigtede kærede rettens afgørelse. Alle tre mænd er 18 år.

Søndag formiddag pågik fortsat politiets efterforskning i det ellers fredelige villakvarter i Kvaglund. Foto: Presse-fotos.dk

I villakvarteret i Kvaglund var det en nabo til den 50-årige, som slog alarm, da der pludseligt rungede et gevaldig brag over det ellers fredelige kvarter. Kort efter var villavejen omdannet til et inferno af blå blik og politifolk, der løb rundt i området og afsøgte veje og stier.

Ikke banderelateret

Søndag ønskede ingen beboere i kvarteret at stå frem og fortælle om deres oplevelse, og ingen åbnede døren i huset, hvor det 50-årige offer, i følge navnene på husets postkasse, bor sammen med sin hustru og tre børn.


En nabo fortæller, at der er tale om en helt almindelig og fredelig familie, som har boet i kvarteret i cirka 16 år. Der har aldrig før været noget.

Fra teksten


En nabo fortæller, at der er tale om en helt almindelig og fredelig familie, som har boet i kvarteret i cirka 16 år. Der har aldrig før været noget, fortalte vedkommende, mens en anden beboer i kvarteret vurderer, at der er tale om en tragisk konflikt, som har udløst episoden.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyste tidligere søndag til JydskeVestkysten, at de nøjagtige omstændigheder bag skudepisoden fortsat var ukendte.

I samme ombæring meddelte politiet, at sagen ikke er banderelateret. Kvaglund har ellers tidligere har været hjemsted for flere banderelaterede hændelser, men disse har fundet sted i tilknytning til bydelens sociale boligområder.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Restauranter: Drikkepenge...? Dem deles vi da om

Danmark

Lørdagens coronatal: 739 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Blæst og regn stopper ikke en pælesidder: Tre kæmper om 20.000 kroner og det får arrangør til at overveje reglerne

Kolding For abonnenter

Ungt par sælger lejligheden på Frederiksberg og flytter ind i gammelt elektricitetsværk i Sydjylland: - Vi går og niver os i armen

Sydjylland For abonnenter

Blodigt drab i Sønderborg: Offeret rev hår ud af drabsmandens hoved

Varde For abonnenter

Mette er nybagt mor – men det er lige før, kæmpehunden Baby betyder mere

Sydjylland For abonnenter

Ansatte og pårørende råbte op om patientsvigt: Nu retter styrelse mindre kritik af behandlingen på kaosramt psykiatriafdeling

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

EfB

Målscorer: Hyballa solgte projektet til mig

Esbjerg

Vi tog pulsen før EfB-kampen: Fansene er delt i to lejre efter EfB-balladen

Danmark

200 buler i bilen og stenslag i håndboldstørrelse: Se video af familie fanget i haglstorm på autobahn

Varde

Jeg får hug: De unge udskammes og dømmes over en kam

Vejen For abonnenter

Den knaldrøde socialdemokrat: Jeg er til politik i øjenhøjde

EfB For abonnenter

EfB-karakterer: Energien var større end kvaliteten

Annonce