Annonce
Tønder

Warberg er populær på hjemmebanen: Nu laves ekstraforestilling

Thomas Warberg er åbenbart populær i fødebyen Toftlund. En forestilling tirsdag er udsolgt, så nu laves ny samme aften. Pr-foto: Thomas Warberg
Standupper Thomas Warberg er populær i Toftlund. Så populær at forestilling tirsdag blev hurtigt udsolgt. Nu laves en ny forestilling samme dag med start klokken 21.30.

TOFTLUND: Thomas Warberg har ikke glemt sin fødeby. Og fødebyen har ikke glemt Warberg.

Det må være konklusionen, efter at standupperen og tv-værten Thomas Warberg igen har meldt sin ankomst til ungescenen Mejeriet i Toftlund. Den nu københavnsk bosatte sønderjyde har tidligere med succes gæstet Toftlund med et show, der blev set af 400 tilskuere. Og også denne gang har hans genkomst vakt stor interesse. Faktisk så stor, at den første forestilling på tirsdag for længst er udsolgt. Derfor er en ny stablet på benene med kort varsel, oplyser forstander for Musik & Teaterhøjskolen i Toftlund, Thomas Trier:

- Warberg og hans folk har nemlig fundet ud af, at der er et publikum i Toftlund. Endog et meget stort publikum. Så stort at første forestilling klokken 19 for længst er udsolgt. Men bare rolig – der er arrangeret en ekstraforestilling samme aften klokken 21.30.

Thomas Warbergs show har udløst en sand stjerneregn i landets største aviser: "Dansk standups absolutte top", skriver Jyllands-Posten og giver hele seks stjerner, mens Politiken kvitterer med fem hjerter og med ordene "Rockstjernekomiker med sans for mindreværd".

Annonce

"En stor cadeau"

Tidligere har Mejeriet været nødt til at betale for at få den populære Warberg på besøg. Men nu tager Warberg selv risikoen, fortæller Thomas Trier i en pressemeddelelse:

- Det er en stor cadeau til det talstærke publikum i Toftlund – og selvfølgelig også til den lille ungescene, der de senere år har arrangeret kulturelle events med ganske stor succes.

Mejeriet består af unge fra STUK – gymnasiet i Toftlund – i samarbejde med Musik & Teaterhøjskolens forstander, Thomas Trier.

Billetter til "Perfektion, Overskud & Andre Lorteord" kan købes på: facebook.com/mejeriettoftlund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EfB

Lars Olsen: Defensiven skal styrkes

Kommentar For abonnenter

Når de yngste skoleelever må vente urimeligt længe på bussen

Det skulle være så godt alt sammen, da den tidligere regering tilbage i begyndelsen af året foretog en justering på folkeskoleområdet sammen med Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre. Justeringen handlede blandt andet om at gøre skoledagen kortere for eleverne i indskolingen – altså på klassetrinene 0. – 3.-klasse. Med aftalen blev partierne på Borgen enige om at skære to timer og et kvarter af skoleugen for eleverne, der er i alderen fra seks til ni år. Med den kortere skoleuge blev der skabt mere frihed og også større faglighed. Lød det fra politikerne. For nogle elever rundt på en del af Vejen Kommunes folkeskoler er det dog så som så med de gode intentioner. I hvert fald halter det noget, når det gælder friheden, som vi beskriver på forsiden af denne sektion. Virkeligheden på mange skoler er blevet en helt anden. For det kan godt være, at flere af skoledagene er blevet kortere. Men det er i hvert fald ikke ensbetydende med, at eleverne så også kan nyde friheden – slet ikke hjemme. Et sted mellem 40 og 70 skoleelever rundt i kommunen kan nemlig slet ikke komme hjem, når det ringer ud ved 13.15-tiden. De må i stedet vente helt op til en time på, at bussen ruller op foran deres skole. Og med en vis transporttid er nogle af eleverne klar til at stille skoletasken hjemme i privaten lidt før klokken 15 – altså en time og tre kvarter senere. - Det synes jeg ikke, at vi kan være bekendt. Jeg mener, at busafgangene bør tilpasses skolens ringetider, lød det fra det socialdemokratiske byrådsmedlem, Elin Winther, på byrådsmødet tidligere på ugen. Og S-politikeren har en pointe. Rigtig mange politikere fik via de nyinstallerede mikrofoner i den nye byrådssal tildelt ordet. Og selv om der var forståelse for problematikken med ventetiden, så besluttede et stort flertal, at der ikke bliver ændret på forholdene. Dels fordi det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at ændre på bustiderne, og dels fordi det vil koste Vejen Kommune omkring 900.000 kroner årligt at tilpasse busserne de ringetider, som der er på de pågældende skoler. Flertallet har talt. Og sådan er demokratiets spilleregler. Men det rokker ikke ved, at Udvalget for skoler og børn med rimelighed godt kan kigge på problematikken engang til. Altså en ommer. Er der da virkelig ingen mulighed for at foretage et eller andet indgreb, der kan løse op for den urimelighed, som disse skoleelever oplever? Indrømmet; Nu er det ikke sådan, at de oplagte svar bare blæser i vinden. Men ventetiden synes altså at være for lang for disse seks til niårige. Intentionerne i justeringerne på folkeskoleområdet var i hvert fald en ganske anden. GOD 3. SØNDAG i advent

Annonce