Annonce
Sønderborg

Brugere kårer Nordborg-firma til bedste gulvsliber

Martin Hansen og Galina Jørgensen til Håndværker.dk prisuddelingen hos Toyota i Fredericia. Foto: Håndværker.dk
Syddansk Håndværkerservice er blevet kåret bedste gulvsliber i Region Syddanmark af brugerne på Håndværker.dk.

Nordborg: I den seneste tid har håndværkere over hele landet konkurreret om at blive den bedst anbefalede i deres region. Brugerne på Håndværker.dk har nu afgjort, hvem de synes er den bedste gulvafsliber, og valget er faldet på Syddansk Håndværkerservice i Region Syddanmark.

- Når man hver dag arbejder benhårdt for at gøre sig fortjent til at være blandt de bedste i faget, er det en ære at blive anerkendt for sine bestræbelser. Vi er startet ud med en vision om at videreføre en familieejet gulvservice virksomhed fra Sjælland til 2. generation i familien. Da den tidligere generation har været kendte for deres utrolige flotte håndværk i hele branchen, samt været en tro samarbejdspartner for større virksomheder, var det naturligt for os at gulvafslibning fortsat er en kerneydelse i vores virksomhed, siger administrerende direktør Martin Hansen.

Han driver i dag Syddansk Håndværkerservice med hovedsæde i Nordborg sammen med sin kæreste Galina Jørgensen. Virksomheden tilbyder ud over gulvafslibning, ligeledes tømrer-, murer-, maler-, havearbejde samt rengøring. I nuværende form har virksomheden kun eksisteret i lidt over et år, men har allerede seks ansatte og er hastigt i vækst.

Fra den 19. august til den 29. september har brugerne på Håndværker.dk vurderet og anbefalet deres lokale håndværkere. Det har dannet grundlag for uddelingen af Håndværker.dk Prisen 2019. Resultatet er blevet 73 vindere fordelt på seks regioner i udvalgte brancher.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Lyt til speedwaypodcasten 'Ryttergården': Besøg af Danmarks mest vindende kører nogensinde

Annonce