Annonce
Esbjerg

Drømmestart på at parre kloge penge med smarte ideer

I pauserne blev der diskuteret og plejet netværk. Chris Noesgaard til venstre i samtale med Claus Albjerg overfor var blandt deltagerne i Techhub Syds møde. Privatfoto
Tech-studerende, start up-folk og investeringsfolk med indsigt i de nye brancher og forretningsideer mødes i ny organisation i Esbjerg.
Annonce

Esbjerg: Vi har fået en drømmestart, som vi er klar til at gå videre med.

Sådan lyder det fra Kasper B. Thomsen, ung iværksætter, som noterer sig et stærkt fremmøde med tæt ved 100 deltagere ved Techhub Syds inspirationsdag på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg forleden.

Opbakningen lover godt for hans planer om at skabe et fællesskab omkring start up-virksomheder, tech-iværksættere og investorer med såkaldte kloge penge.

- Mødet gik bedre end forventet. Det var en god blanding af investorer, studerende og andre techstartup-folk, som pusler med ideer på tech-området, siger Kasper B. Thomsen.

Han stammer fra Esbjerg, hvor han fortsat har familie, men har nu base i Aarhus.

- Som tech-iværksætter vil jeg gerne hjælpe unge studerende og folk, der ønsker at bygge en tech-virksomhed op fra bunden, uddyber han efter Techhub Syds allerførste møde, som han forventer vil blive udviklet med en række nye events og matcharrangementer, hvor kapital og investeringsparate folk med indsigt i tech-branchen vil blive parret med relevante forretningsideer og folkene bag disse.

Som tech-iværksætter vil jeg gerne hjælpe unge studerende og folk, der ønsker at bygge en tech-virksomhed op fra bunden.

Kasper B. Thomsen, stifter af Techhub Syd

Annonce

Flere arrangementer i 2020

- Jeg regner med, at vi laver to af den type arrangementer og så en stor inspirationsdag igen til næste år.

Interessen fra det traditionelle erhvervsliv var også mærkbar ved mødet, og det hilser Kasper B. Thomsen velkommen.

- De ville følge med i, hvad der foregår på tech-fronten, og det var rigtig fint.

Techhub-stifteren er glad for, at fok var meget aktive med spørgsmål og dialog med oplægsholderne, ligesom der blev netværket i pauserne.

- Vi havde to landskendte ansigter, som vakte opsigt med deres start up-virksomheder, Thor Angelo og Ken Willum Klausen. Førstnævnte med et koncept med Takeaway-bestillinger online og Ken Willum Hansen, der har succes med en onlinebank med 100 ansatte og sin egen banklicens.

- Med mødet har vi nået vores mål om at samle vores tre målgruppe og fået direkte kontakt med 75-100 interesserede, som kunne gå fra mødet med en god oplevelse, siger Kasper B. Thomsen.

Han vil nu arbejde videre med at skabe den fokus på de unge virksomheder og startups, som han mener mangler i det vestjyske.

- Men folk tager det til sig, det er meget positivt, siger han.

Blandt Techhub Syds partnere er Vækstfonden og Innovationsfonden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce