Annonce
EfB

Er han Esbjergs nye midtbanemand? Østriger er med på træningsbanen de næste dage

Dominik Prokop skal i de kommende dage forsøge at overbevise EfB om, at han skal tilbydes en kontrakt. Foto: Ritzau/Scanpix
Annonce

Selvom det i øjeblikket kører rigtig fint for EfB i landets næstbedste fodboldrække med sejre i fire af de fem første kampe, trænger cheftræner Olafur Kristjanssons trup fortsat til forstærkning.

En mand eller måske endda to til midtbanen, hvor klubben har sagt farvel til Jacob "Lungi" Sørensen, har førsteprioritet.

Og nu er der nyt på den front. I de kommende to-tre dage er østrigske Dominik Prokop til prøvetræning på Gl. Vardevej.

- Vi skal se ham an, og han skal se os an. Det er vist det mest ophidsende, jeg kan sige til det lige nu, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

Prokop, der har spillet i omegnen af 90 kampe for Austria Wien i den bedste østrigske række, er ikke ukendt for sportschefen.

- Nej, der har været lidt kontakt tidligere, men nu passede det så lige med, at vi kunne ramme hinanden.

Transfervinduet smækker i den 5. oktober. Det er førstkommende mandag, men det har ingen betydning i relation til Dominik Prokop, der er klubløs i øjeblikket.

- Han kan spille to positioner på banen. Han er otter eller tier, men om vi tilbyder ham en kontrakt, kan jeg selvfølgelig ikke sige noget om endnu. Vi ser, hvad der sker.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce