Annonce
Esbjerg

Stor efterspørgsel: Ny Jem & Fix-butik solgt før åbningsdagen

Jem & Fix er ved at være klar med en ny butik på Snedkervej i Sædding. Blue Capital i Aarhus, der har stået for udbuddet af investeringsprojektet, meddeler nu, at samtlige andele blev solgt på under 24 timer. Foto: Blue Capitol
Blue Capital A/S, der sidste år kunne annoncere købet af Nettobutikken i Teglværkskvarteret ved Gammelby Ringvej i Esbjerg, har netop annonceret udbuddet af Jem & Fix’s nye butik i Sædding i Esbjerg.

Esbjerg: Inden længe flytter Jem & Fix ved Sædding Ringvej i det vestlige Esbjerg til den anden side af vejen til en ny og moderne butik med adresse på Snedkervej 1.

Det er Aaskov Byggefirma fra Kolding, som har stået for opførelsen af den 1.000 kvadratmeter store Jem & Fix butik, men det bliver et nyetableret kommanditselskab, der kommer til at stå som udlejer af forretningen, og salget af andele i kommanditselskabet er gået helt forrygende.

Således oplyser Martin Kibsgaard Jensen fra Blue Capital i Aarhus, der har stået for udbuddet af investeringsprojektet, at samtlige andele blev solgt på under 24 timer fra projektet blev udbudt til salg.

Kommanditselskabet har udbudt den knap 16 millioner kroner dyre forretning i 10 andele med et indskud på 504.000 kroner per andel samt en hæftelsessum på 150.000 kroner per andel.

- Vi har den seneste tid konstateret en stor efterspørgsel på vores projekter, og vi måtte ved nærværende udbud sætte en begrænsning på, hvor meget hver investor kunne købe. Hver investor kunne således maksimalt købe 10 procent i projektet. Cirka halvdelen af investorerne har investeret hos os tidligere, mens resten er nye investorer. Heriblandt er der to esbjergensere, som lige præcis nåede at komme med, fortæller Martin Kibsgaard Jensen.

I lyset af Covid-19 har investering i dagligvarebutikker og byggemarkeder vist sig at være en sikker havn for investorerne, hvilket afspejles i den store interesse for projektet.

Martin Kibsgaard Jensen

En sikker havn

Interessen for Esbjerg er dermed fortsat mindst lige så stor som den, han oplevede med Netto butikken i Teglværkskvarteret i 2019. Foruden disse har Blue Capital udbudt Rema 1000-butikken i Tarp samt Sunset Boulevard-restauranten på hjørnet af Storegade og Strandby Kirkevej i Esbjerg Ø.

- I lyset af Covid-19 har investering i dagligvarebutikker og byggemarkeder vist sig at være en sikker havn for investorerne, hvilket afspejles i den store interesse for projektet, siger Martin Kibsgaard Jensen.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Charli havnede på skadestuen som 17-årig: - Jeg blev slået ned, fordi jeg er transperson

Danmark

Fredagens coronatal: Fald i antal nysmittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Corona løsner grebet om særligt plagede kommuner - men kun to syd- og sønderjyske kommuner når under kritisk grænse

Sydjylland For abonnenter

Lastbilchaufføren Lasse er møgtræt af ulovligt parkerede campingvogne på motorvejs-rastepladser: Er blevet svinet til, når han har påpeget problemet

Esbjerg

Mand gik på rov efter voksenslik: Stjal for flere tusind kroners eksklusiv champagne og sjælden gin

Aabenraa For abonnenter

John har været firmaets mand i 56 år - det forsætter, selv om han er gået på pension

Kolding For abonnenter

Ejere af landejendom mistede alt i brand: Nu bor de i container ved siden af deres nedbrændte hus

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Esbjerg For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Esbjerg

Sønderborg

Efter redningsaktion: Det er der sket med kattekillingen fra Flemmings bil

Kultur

Ghita Nørby efter omtalt interview: Jeg bliver ked af det

EfB

EfB-undersøgelse på usikker grund

Aabenraa For abonnenter

Efter nedrivning af forfaldent hotel: Området er blevet meget mere værd

Esbjerg

Julie fra Hjerting skal til VM som eneste dansker: Pengene strømmede ind på få dage

Annonce