Annonce
Aabenraa

Foreninger fik en corona-håndsrækning

Ti sønderjyske foreninger fra Aabenraa, Haderslev og Tønder kommuner modtog en Sydbank-donation på 10.000 kroner. PR-foto

Sønderjylland: Sydbank og Sydbank Fonden har i fællesskab besluttet at fejre bankens 50 års jubilæum med donationer, som skal komme lokalsamfundet til gode i hele landet. Årsag: Et ønske om at give foreninger en håndsrækning efter den svære coronatid, hvor mange har været hårdt ramt på økonomien.

Det oplyser Sydbank i en pressemeddelelse.

I område Sønderjylland var der ti donationsmodtagere fra Aabenraa, Tønder og Haderslev kommuner. De fik hver fik 10.000 kroner.

Annonce

De ti modtagere er:

Aabenraa Karateklub fik penge til indkøb af nyt udstyr til klubben, da det bestående materiel efterhånden er slået og sparket i stykker af de 100-130 medlemmer, der er i klubben.

Det Lille Teater i Aabenraa fik penge til udstyr til brug for videooptagning, så de kan vise trailers på nettet og på den måde lokke et større publikum til de fysiske forestillinger.

Bov IF Fodbolds Kunstgræsbane fik penge til etablering af et granulatsikringsværn omkring deres kunstgræsbane, således spredning af granulaten i naturen forhindres.

Løjt Idrætsforening, som igennem de seneste år oplevet at interessen for gymnastik har været dalende, fik penge til en tumblingbane, således interessen for gymnastik igen øges i Løjt.

Natteravnene i Haderslev, som er en forening, der i det offentlige rum forsøger at skabe tryghed for de unge i nattelivet. De fik midler til at ”klæde” de frivillige på.

Starup UIF, Fodbold, som har søgt penge til opsættelse af bænke ved deres fodboldbaner. De skal være med til at skabe en bedre oplevelse, både for forældre og tilskuere.

Hjernesagen i Haderslev og Tønder, som har søgt om penge til nye kontorting – og et muligt sommerhusophold for medlemmerne.

Haderslev BMX Klub, som har søgt om penge til renovering af deres konkurrencebane, fordi den for nuværende ikke er godkendt til at afholde løb på.

Foreningen til bevarelse af Damgaard Mølle, som har søgt om penge til hjælp til renovering af rundgangen på møllen. Målsætningen er, at Damgård Mølle bevares for eftertiden.

Bankparken Tønder, som har søgt om midler til færdiggørelse af Bankparkens friluftsscene. Det er planen, at der på sigt også skal være mulighed for at komme til koncert i Bankparken.

Annonce
Aabenraa For abonnenter

23-årig fængslet i ny sønderjysk narkosag: Mistænkes for salg af kokain for mere end 200.000 kroner

Danmark

Tirsdagens coronatal: Nu er 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Marias mor havde planlagt selvmord gennem flere år: - Min verden gik fuldstændig i sort

Sydjylland For abonnenter

'Væmmes ved sådan nogle som dig': Mustafa hjælper unge muslimer med at flygte hjemmefra - nu får han dagligt hadbeskeder

Haderslev

Flere blev blitzet: Bilist kørte 150 km/t på hovedvej

Haderslev

Byråd skal beslutte sig for en naturnationalpark - og det er i sidste øjeblik

Haderslev

Stor udrykning: Brand i ældre kvindes bryggers fik beredskabet i aktion

Erhverv For abonnenter

Efter blodprop og rekrutterings-problemer: Kendt kædebutik lukker og slukker i butikscenter

Sydjylland For abonnenter

Forening kalder muslimer undertrykkende og klager over, at imamer ikke vil snakke med dem - men de undlod at ringe til sønderjysk imam, fordi han 'ikke var toneangivende nok'

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Spisested er politianmeldt og har fået forbud mod at sælge mad

Danmark

Hele familien gik ned med corona – fem-årige Nellie blev ramt af sjælden efterve

Varde For abonnenter

Vild udvikling: Det er igen blevet kanon at skyde med kanoner i Hæren

Billund For abonnenter

Hvornår skal man kunne få hjælp af det offentlige? 36-årige Lisbeth har sklerose og må klare sig selv - og det slider

Esbjerg For abonnenter

Håbløst gravearbejde i gågade rykkes: Julehandel kan foregå i rolige rammer

Annonce