Annonce
Aabenraa

Foreninger fik en corona-håndsrækning

Ti sønderjyske foreninger fra Aabenraa, Haderslev og Tønder kommuner modtog en Sydbank-donation på 10.000 kroner. PR-foto

Sønderjylland: Sydbank og Sydbank Fonden har i fællesskab besluttet at fejre bankens 50 års jubilæum med donationer, som skal komme lokalsamfundet til gode i hele landet. Årsag: Et ønske om at give foreninger en håndsrækning efter den svære coronatid, hvor mange har været hårdt ramt på økonomien.

Det oplyser Sydbank i en pressemeddelelse.

I område Sønderjylland var der ti donationsmodtagere fra Aabenraa, Tønder og Haderslev kommuner. De fik hver fik 10.000 kroner.

Annonce

De ti modtagere er:

Aabenraa Karateklub fik penge til indkøb af nyt udstyr til klubben, da det bestående materiel efterhånden er slået og sparket i stykker af de 100-130 medlemmer, der er i klubben.

Det Lille Teater i Aabenraa fik penge til udstyr til brug for videooptagning, så de kan vise trailers på nettet og på den måde lokke et større publikum til de fysiske forestillinger.

Bov IF Fodbolds Kunstgræsbane fik penge til etablering af et granulatsikringsværn omkring deres kunstgræsbane, således spredning af granulaten i naturen forhindres.

Løjt Idrætsforening, som igennem de seneste år oplevet at interessen for gymnastik har været dalende, fik penge til en tumblingbane, således interessen for gymnastik igen øges i Løjt.

Natteravnene i Haderslev, som er en forening, der i det offentlige rum forsøger at skabe tryghed for de unge i nattelivet. De fik midler til at ”klæde” de frivillige på.

Starup UIF, Fodbold, som har søgt penge til opsættelse af bænke ved deres fodboldbaner. De skal være med til at skabe en bedre oplevelse, både for forældre og tilskuere.

Hjernesagen i Haderslev og Tønder, som har søgt om penge til nye kontorting – og et muligt sommerhusophold for medlemmerne.

Haderslev BMX Klub, som har søgt om penge til renovering af deres konkurrencebane, fordi den for nuværende ikke er godkendt til at afholde løb på.

Foreningen til bevarelse af Damgaard Mølle, som har søgt om penge til hjælp til renovering af rundgangen på møllen. Målsætningen er, at Damgård Mølle bevares for eftertiden.

Bankparken Tønder, som har søgt om midler til færdiggørelse af Bankparkens friluftsscene. Det er planen, at der på sigt også skal være mulighed for at komme til koncert i Bankparken.

Annonce
Aabenraa For abonnenter

Biogas fylder meget: Ny gasledning skal gå tværs gennem kommunen

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

371 DSB-kunder tog toget mellem Esbjerg og Odense uden mundbind - det skulle de aldrig have gjort: Bekymret ansat beretter om magtesløst personale, snyd og stor forvirring

Kolding For abonnenter

Maskinvirksomhed fik stjålet minigravere til 900.000 kroner: Klippede hegn i stykker og brugte træpaller som rampe

Sønderborg

Påkørt af elcykel: 55-årig svært tilskadekommen kvinde fløjet til Odense

Esbjerg

Dummere end politiet tillader: Eftersøgt mand gjorde sig uheldigt bemærket

Ulrik Wilbek kritiserer smitteopsporing: Antallet af selvisolerede eksploderer og risikerer at lukke samfundet

Kolding For abonnenter

Hunden Vaks vækkede ejer, da værksted med traktorer og udstyr gik op i flammer: - Han får nok et ekstra kødben til jul

Aabenraa

Hver weekend står folk i kø: Folkene bag skinnecyklerne er overraskede over succes

Sydjylland

Flere kommuner oplever massive smittestigninger henover weekenden: En stikker af med 150 nye smittede siden fredag

Ekspert anbefaler nedlukning - lige nu: Omikron vil være dominerende inden nytår

Navne

Så er det nye byråd på plads: Se, hvem der fik hvilke poster

Erhverv For abonnenter

Ny webshop satser på nyt og brugt: Per reparerer også cykler

Sønderborg For abonnenter

Socialudvalg siger nej til nødplan i hjemmeplejen

Annonce