Annonce
SønderjyskE

Flere af de sædvanlige startere er tvivlsomme til EfB-kampen

Nikola Mirkovic scorede selvmål i sin superligadebut i søndags. Trods selvmålet melddelte Glen Riddersholm efter Randers-kampen, at han forventer at vælge Mirkovic i målet igen mod EfB. Men det er tvivlsomt, om Mirkovic bliver klar til kampen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
SønderjyskE er op til EfB-kampen ramt af skader og sygdom. Der er spørgsmålstegn ved flere af de sædvanlige startere.

SønderjyskE: Den gik ikke.

Kees Luijckx måtte give op.

Den hollandske forsvarsspiller blev torsdag tvunget til at forlade træningsbanen længe før holdkammeraterne.

Efter nogle indledende fysiske øvelser måtte han droppe at træne videre og lade resten af holdet om at spille på to mål.

Luijckx følte sig syg allerede inden træningen, men forsøgte at spille sig i gang og igennem træningen. Det lykkedes ikke, og han måtte smide støvlerne efter 15-20 minutter.

Han var dog ikke så sløj, at han ikke kunne slå en hurtig, munter sludder af med Flemming Povlsen, som overværede træningen, fordi han skal kommentere kampen søndag. Povlsen, der har en fortid i PSV Eindhoven, slog relativt ubesværet over i hollandsk.

Kees Luijckx var ikke den eneste, der måtte overgive sig til sygdom torsdag. Også newzealandske Marco Rojas var fraværende på kunstgræsbanen på grund af sygdom.

- Vi har en masse åbne spørgsmål, som vi gerne ville have været foruden. Men vi har stadig nogle dage endnu inden kamp, sagde Glen Riddersholm efter træningen.

Annonce

Vi har en masse åbne spørgsmål, som vi gerne ville have været foruden. Men vi har stadig nogle dage endnu inden kamp.

Glen Riddersholm

Skadet målmand

Imens størstedelen af SønderjyskE's trup spillede bold, drønede Johan Absalonsen rundt om banen. Han har selv meldt, at han ikke bliver klar til søndag, efter at han i mandags fik en ny skade i låret. Torsdag var han kun klar til løb.

Nikola Mirkovic, som fik superligadebut i søndags, var heller ikke på træningsbanen.

- Nikola fik et slag i går, som gør ham tvivlsom, så der er også spørgsmålstegn ved ham, sagde Riddersholm.

- Men det er ofte sådan, når man er der, hvor vi er, at så skal tingene ikke være lette. Og det er de absolut heller ikke. Men vi er sat i verden for at løse de ting, og det kommer vi også til at gøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Kolding

Genoptager omdiskuteret samarbejde: Konsulenter på resultatløn skal igen finde besparelser på udsatte borgere

Annonce