Annonce
SønderjyskE

Flere af de sædvanlige startere er tvivlsomme til EfB-kampen

Nikola Mirkovic scorede selvmål i sin superligadebut i søndags. Trods selvmålet melddelte Glen Riddersholm efter Randers-kampen, at han forventer at vælge Mirkovic i målet igen mod EfB. Men det er tvivlsomt, om Mirkovic bliver klar til kampen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
SønderjyskE er op til EfB-kampen ramt af skader og sygdom. Der er spørgsmålstegn ved flere af de sædvanlige startere.
Annonce

SønderjyskE: Den gik ikke.

Kees Luijckx måtte give op.

Den hollandske forsvarsspiller blev torsdag tvunget til at forlade træningsbanen længe før holdkammeraterne.

Efter nogle indledende fysiske øvelser måtte han droppe at træne videre og lade resten af holdet om at spille på to mål.

Luijckx følte sig syg allerede inden træningen, men forsøgte at spille sig i gang og igennem træningen. Det lykkedes ikke, og han måtte smide støvlerne efter 15-20 minutter.

Han var dog ikke så sløj, at han ikke kunne slå en hurtig, munter sludder af med Flemming Povlsen, som overværede træningen, fordi han skal kommentere kampen søndag. Povlsen, der har en fortid i PSV Eindhoven, slog relativt ubesværet over i hollandsk.

Kees Luijckx var ikke den eneste, der måtte overgive sig til sygdom torsdag. Også newzealandske Marco Rojas var fraværende på kunstgræsbanen på grund af sygdom.

- Vi har en masse åbne spørgsmål, som vi gerne ville have været foruden. Men vi har stadig nogle dage endnu inden kamp, sagde Glen Riddersholm efter træningen.

Vi har en masse åbne spørgsmål, som vi gerne ville have været foruden. Men vi har stadig nogle dage endnu inden kamp.

Glen Riddersholm

Annonce

Skadet målmand

Imens størstedelen af SønderjyskE's trup spillede bold, drønede Johan Absalonsen rundt om banen. Han har selv meldt, at han ikke bliver klar til søndag, efter at han i mandags fik en ny skade i låret. Torsdag var han kun klar til løb.

Nikola Mirkovic, som fik superligadebut i søndags, var heller ikke på træningsbanen.

- Nikola fik et slag i går, som gør ham tvivlsom, så der er også spørgsmålstegn ved ham, sagde Riddersholm.

- Men det er ofte sådan, når man er der, hvor vi er, at så skal tingene ikke være lette. Og det er de absolut heller ikke. Men vi er sat i verden for at løse de ting, og det kommer vi også til at gøre.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce